André Gomes prežíva po odchode do anglickej Premier League dlho očakávané znovuzrodenie. Portugalský stredopoliar sa v predchádzajúcej sezóne mimoriadne trápil, avšak v Evertone opäť naštartoval svoju už navonok stratenú kariéru. 

Britský denník The Independent vo svojom piatkovom vydaní uviedol, že o Andrého Gomesa, kmeňového záložníka FC Barcelona, prejavil záujem londýnsky Arsenal. I napriek tomu, že periodikum neuvádza konkrétne čiastky, môžeme očakávať, že výška ponuky Kanonierov by sa pohybovala okolo tridsiatich miliónov eur.

Gomes aktuálne hosťuje v Evertone, kde do týchto okamihov nastúpil do dvadsiatich ôsmich duelov. Karamelky by si radi futbalistu ponechali aj do ďalšieho ročníka, ale Barcelončania uprednostnia tím, ktorý ponúkne najvyššiu čiastku

V zmysle týchto správ katalánske Mundo Deportivo jednoznačne dodáva, že André ostáva v Anglicku. Hoci teda v súčasnosti nevieme, kde presne skončí o rok, jedno je nateraz podľa všetkého isté. Barca hráča predá niektorému z ekíp Premier League.

Zdroj: md
Foto: md

Samurajj

37
2019-04-27 15:19:02

Ak je to pravda tak som velmi rad... nikdy sa mi nepacilo aky hate dostaval tak nech sa mu dari...

PETERKRIZAN

17
2019-04-27 15:24:36

Skoda ze denis suarez ho nenapodobnil,tiez by bolo dobre ak by sa presadil

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.