Campeones! Futbalisti FC Barcelona sa definitívne stali po výhre nad Levante majstrami La Ligy Santander a oslavy na seba nenechali dlho čakať. Po zápase predstúpil pred novinárov i obranca Clément Lenglet. 

Messi

"Čísla hovoria samy za seba. Pokiaľ máte hráča, akým je Messi, všetko je jednoduchšie. Leo nám pomáha neuveriteľným spôsobom."

Zápas

"Prežili sme náročné minúty, vytrpeli sme si to, a preto to chutí ešte sladšie. Musíme si to užiť, ale rýchlo sa koncentrovať aj na zvyšné dve súťaže."

Titul

"Zvíťaziť v lige nie je jednoduché, no my sme si za tým išli od samotného začiatku. Veľmi sa tešíme, že sme to osláviť mohli pred vlastnými fanúšikmi."

Jeho prvá veľká trofej s Barcou

"Veľmi si vážime všetky tituly a tento je pre mňa prvý. Toto mužstvo má šťastie a odhodlanie víťaziť."

Zdroj: md
Foto: md

kov3

23
2019-04-28 10:05:45

Ešte dvakrát takéto tohtoročné fotografovanie ....

maros1

2
2019-04-28 13:00:36

Velmi sa teším z dosiahnutého úspechu, je to skvelé, celý rok presedené hodiny pri počítači, videl som všetky pohárové, ligové aj majstrovské zápasy.
Ale bez ohľadu na včerajší úžasný úspech si musíme úprimne povedať, že to čo predvádza Suarez a Dembele je obrovské sklamanie. Nehovoriac o tom, ze posledných desať minút s nami zametal jeden priemerný ligový klub.
preto mám obavy pred zápasom LM, lebo toto stačiť nebude
A je úplne jedno kolko mínusiek sem odbornícu dajú

gabo

4
2019-04-28 13:26:24

Uplne suhlasim,trpel som ako Lazar a nechapal,ako nas mozu takto cvicit. Z Lpoolu mam po vcerajsej poslednej 30minutovke ozajstny strach. Snad bude nasa motivacia vacsia ako vcera.
Ospravedlnujem si to tym,ved sa nic nedeje,mame par zapasov k dobru

maros1

2
2019-04-28 13:40:50

Ja Gabo nerozumiem jednej veci čo sú to za odborníci čo to tu pluskuju a minuskuju, veď ruku na srdce a bez ohľadu že sa všetci zapaleni fanuškovia tešime z úspechu - som zhrozený zo spôsobu ako sme sa k tomu dostali a to boli posledné dva či tri zápasy velmi zlé a tem včerajší úplne zle

emiliano

0
2019-04-29 08:11:51

Ano, presne to som chcel povedať, čo traja predo mnou. Na konci 2. polčasu som bol zhrozený, ako nás môže takto zatlačiť klub na vypadnutie. Mal dve vyložené šance a neustále mal loptu, bránili sme na svojej polovici, odkopávali loptu. Takýto výkon som dlho nevidel. Všetci k nám prídu brániť, ale keď prehrávajú a nemajú čo stratiť, ukáže sa, že nás herne prevyšujú, nevieme sa dostať zo svojej polovice. Úplne ovládli stred poľa, iba Vidal lietal od jedného k druhému, po celej šírke ihriska. Busi a Raki poklusávali, nestačili bežecky a ani obratnosťou, súper sa hnal na obráncov a nie raz títo zabránili katastrofe v poslednej chvíli, keď za chrbát im bežali dvaja súperi. Strašné. Ale to nie je jediná upotená a vytrpená výhra v sezóne. Výsledky ďaleko prevyšujú našu hru. Mám pred očami minulosť, keď sme to kontrolovali, valcovali a nebolo pochyb, že to musíme vyhrať, pokiaľ nebudeme mať smolu. Ak by sme nemali Lea, tak neviem, čo by bolo s týmto tímom. Dal 34 gólov z 86, to je takmer 40% gólov tímu, prihral na 4 góly, bol pri väčšine akcie, z ktorých padli góly ostatných hráčov. Nemôžem si pomôcť, ale bez neho by sme bojovali o účasť v LM. Naše výsledky sú jeho dielom, to hovorím pre tých, ktorí tu básnia o genialite Valverdého, úplne priemerného trénera, ktorý nikde nič nedokázal a mal to šťastie, že prišiel do Barcy v čase Lea. A bude mať ešte šťastie, lebo tu ostane s Leom a potom príde doba, keď tento už takmer prestarnutý káder skončí. A nebude náhrada, lebo Valverde tím nedoplňuje postupne mladými, on len ťaží z toho, čo má a vezie sa na vlne, ignorujúc budúcnosť Barcy. Tiež sa bojím Liverpoolu, ten hrá v ohromnej rýchlosti a neviem si predstaviť, čo budú robiť klusáci Busi a Raki v strede.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.