Paco Lopéz po zápase s Barcelonou priznal, že je veľmi spokojný s výkonom svojich hráčov, no jedným dychom dodal, že ho neteší negatívny výsledok.

Levante nemalo k bodom ďaleko

"Áno, na tím môžeme byť veľmi hrdí. Odchádzame s trpkým pocitom, pretože viem, že Levante malo veľmi blízko k tomu, aby na štadióne bodovalo. Keď som videl, že Barca takmer prosí o ukončenie zápasu, dáva mi to ešte viac viery a presvedčenia, že Levante musí zostať v Primera Division. Museli sme sa brániť, ale to je normálne. Neskôr sme vylepšili zopár vecí a po inkasovanom góle sme išli do útoku."

Je výsledok spravodlivý?

"Víťazstvá sú vždy spravodlivé, ale niečo iné sú zásluhy a Levante si zaslúžilo z Camp Nou vyviesť niečo viac. Vytvárali sme tlak a hrali sme dopredu. Hodnotenie nášho tímu by bolo najvyššie, ak by sme nepozerali na konečný výsledok. Ak veríte v určitý štýl hry, je to vidieť na trávniku. V zápase s Barcelonou to bolo vidieť."

Šetril si Moralesa...

"Našim zámerom bolo vyvíjať tlak prostredníctvom troch ofenzívnych hráčov. Jasonovi a Mosesovi bolo v prvom polčase trochu ťažko. Zlepšili sme to, aby nemohli sme sa vydávať dopredu veľmi často. Mohli sme byť za to potrestaní. Dohodli sme sa, že Morales pôjde na ihrisko v druhej polovici a tak sa aj stalo. Zaslúžili sme si remízu. Škoda tej prehry."

Si spokojný s lepšou defenzívnou hrou?

"Áno. Som spokojný aj s inými otázkami. V uplynulých stretnutiach, kedy sa súper priblížil k našej bránke, inkasovali sme gól a potom sme trpeli. To bol aspekt, ktorý sme sa snažili vylepšiť počas celej sezóny. A teraz v jednom zápase sa nám podarilo zachovať si čisté konto a s Barcelonou sme dostali len jeden gól. V súčasnosti to však nie je dôležité. Chceli sme tu získať body a to sa nám nepodarilo."

zdroj: as.com
foto: facebook

2sjr

26
2019-04-28 14:20:49

Niečo viac si určite nezaslúžili . Ten tlak pri konci bol len zásluhou hráčov Barcelony ktorý v duchu už dvíhali pohár nad hlavu.

ximpp

13
2019-04-28 14:57:11

To je fakt dobré, jak tito odborníci vždycky vidí jen to své mužstvo, že mělo nějakou šanci, ale že soupeř je po většinu zápasu k ničemu nepustil a měl těch šancí mnohem víc než oni už prostě vidět nechtějí.

Milan87

4
2019-04-28 15:03:51

Presne tak! Klobuk dolu pred nimi, keď vravel ze chceli 3 body tak mu to aj verim. Svoje sance mali a ukazali ze do laligy určitě patria.
Viac ma trápí Girona, dosť poklesli a dúfam ze sa zachrania.

Andrejomus

16
2019-04-28 15:05:11

A hlavne, ako zdrzovali 60 minut a potom sa začali ponáhľať po góle... Tak si možno zaslúžili akurát viac žltých :)

Majo13

7
2019-04-28 18:48:10

Súhlasím. Určite si zaslúžili viac, jeden gól dať a aspoň ďalšie 3-4 dostať...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.