V dnešnom zápase semifinále Ligy Majstrov je pre Barcelonu veľkou hrozbou útočný trojzáprah Liverpoolu v zložení Salah, Mané a Firmino. Na tému prestížneho zápasu hovoril aj Rivaldo, ktorý má za sebou skvelú kariéru v drese Blaugranas. Brazílčan hodnotil šancu oboch tímov na postup do finále.

Nebezpečný Firmino

"Veľmi sa mi páči, ale v reprezentácii Brazílie veľa šancí nedostal. Barcelona si na neho musí dávať pozor. Musí sa po celý ten čas sústrediť. Musí byť opatrná, pretože Firmino nezaspí ani na minútu. Má kvalitu, je prítomný v pokutovom území, vždy je tam a je hladný po góloch."

Útok Barcelony vs útok Liverpoolu

"Ak si mám vybrať medzi dvojicou tridente, tak si vyberiem to z Barcelony, pretože v jeho zostave je Leo Messi."

Postúpi Barcelona - ak zahrá ako zvyčajne

"Liverpool je naozaj silný tím, ale ak Barcelona zahrá tak ako zvyčajne, ľahko postúpi. Prídu aj ťažšie okamihy, ale zahrá vo finále. Dnes má šancu vybojovať výsledok, ktorý je umožní s relatívnym pokojom vycestovať na Anfield. Ak však nedosiahne dobrý výsledok, je schopná rozhodnúť osud dvojzápasu na štadióne súpera. Hráči Barcelony sú na takúto atmosféru, aká na Anfield je, zvyknutí. Pôjde o krásne futbalové divadlo."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Fcbfcbfcbfcbfcb

17
2019-05-01 14:49:43

Bodaj by

MessiGOAT

7
2019-05-01 15:01:00

Lehký to na 1000% nebude.... Liverpool opravdu není slaboučký United, který so po odchodu SAFa rozpadá... Od Poolu čekám agresivní, rychlý fotbal, hlavně v odvetě....
Dneska věřím ve výhru 3:0 doma jsme neporazitelná mašina, ale venku v odvetě můžeme klidně stejný počet golů schytat páč venku to až na vyjímky stojí za****

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.