Leo Messi sa pre fanúšikov Barcelony pravidelne stará o poriadne dávky eufórie. Argentínčan sa postupne vypracoval na lídra Blaugranas a dokázal to aj po zápase s Liverpoolom, kedy sa jasne postavil na stranu Coutinha, na ktorého fanúšikovia na Camp Nou pískali. A k tomu predvádza fantastické výkony.

Zrelosť najlepšieho hráča sveta je zrejmá po každej stránke. Barcelona si užíva Messiho výkony v tejto sezóne. Barcelona je na ceste k historickej sezóne a výrazne ju za týmto úspechom ťahá Argentínčan, ktorý hráva vo fantastickej forme. Koniec koncov, výhra ďalšieho treble je to, o čom Messi sníva.

V stredajšom zápase Messi zaznamenal ďalšiu dvojicu strelených gólov a dovedna ich v štatistike nazbieral neuveriteľných 600. Opäť potiahol svoj tím za nesmierne dôležitým víťazstvom, tentokrát 3:0 nad Liverpoolom. Barcelona má do odvety na Anfield Road vypracovanú veľmi dobrú pozíciu. Messi v tejto sezóne je ukážkovým príkladom kapitána. Nielen že strieľa góly, hru aj tvorí, šance pre mužstvo vypracováva, ale ako správny kapitán hráčov ťahá za víťazstvom a motivuje. Zároveň sa nebojí kritizovať aj vlastných fanúšikov, ako v prípade Philippeho Coutinha, ktorého bránil v pozápasovom rozhovore.

S týmito výkonmi má Argentínčan vydláždenú cestu k šiestej Zlatej lopte v kariére. Tlač uvádza, že po zápase s Liverpoolom Messi definitívne uzavrel diskusiu o tom, kto je najlepším hráčom za tento rok. V tejto sezóne neexistuje hráč, ktorý by sa s hviezdou Barcelony vôbec odvážil porovnávať.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

2sjr

28
2019-05-03 08:44:12

Kapitán ako má byť. Kritiku si treba nechať do šatne a spoluhráča si musí zastať , hlavne ak je to neopodstatnené. Ak hral Coutinho hrozne nevkladal sa do toho no už je spāť tak načo piskot. Je treba dodať že Messi vie pokarhať aj pohľadom.

LaBrie

23
2019-05-03 08:52:54

To pokarhanie pohladom bolo myslim si po zahodenej vylozenej sanci Dembeleho na konci zapasu, co mu nahral Leo.....

BW000

29
2019-05-03 09:28:28

Alebo “spucoval” aj Vidala, keď namiesto streľby z vyloženej šance ešte zbytočne nahrával pred bránu... na tom by celkovo mohli popracovať, keď často miesto streľby ešte volia zbytočné náhravky... aj v zápase s Live tam boli 3-4 takéto situácie... po zákroku brankára alebo odrazenej lopte môže vzniknúť mela a aj šance... ako napríklad druhý gól... ale ešte k Messimu - on pôsobí neskutočne vyzreto a možno aj trochu záhadne... má to upratané v hlave, možno keď prišli deti pochopil podstatu života, možno ďalšie faktory, ale vystupovaním na ihrisku aj mimo neho nemá messi obdobu... aj bez zbytočných rečí, okázalostí a teatrálností vie byť osobnosťou...

maros1

12
2019-05-03 09:57:17

Ešte ku Cautinovi - prvý polčas hral úplne v poriadku , aktívne, veď on nahral aj Albovi pred prvým gólom začiatok druhého mu ušiel a stratil sa to je pravda. Ale vyvršovať sa na ňom je myslím nenormálne. Tréner ho vystriedal a zmenil štýl a obraz hry. Vybavené

rominho

-3
2019-05-03 10:36:57

lenze on je najdrahsi hrac historie, to co predvadza je proste slabe. videl som zapas brazilia - cesko, kde hral vyborne, uvolnene, vsetko mu islo. pri neucasti neymara mu pozicia spilmachra sedela. pohyboval sa kde chcel, skratka uplne iny coutinho, ako v barce.

LaBrie

8
2019-05-03 10:52:02

V Barce sa zrejme nemoze pohybovat kde chce.....

Slavomir

4
2019-05-03 11:28:34

Spominam si ako cez vike proti Levante co hral prvy polcas tak bol jednoznacne pri neucasti Messiho najlepsi hrac na ihrisku... Takze ono to ma aj druhu stranku, ked nehra Messi kazdy je uvolnenejsi a maju viacej volnosti pri hre, ale ked hra Messi tak vsetci hraju na neho a hladaju len jeho a tym su tak trochu obmedzovani... Spomente si na tie zapasy proti Realu,atd ked Messi nehral... Vsetci hrali peefektne, Suarez a spol zostreleli Real a ine muzstva. No tymto to nemierim na Messiho, je to boh, nas lider aj na uhrisku aj mimi neho. A Coutinho hral prvy polcas super, bol aktivny, aj sa snazil branit... Ten piskot je este za to gesto po gole Man. United... Moj nazor a pohlad na vec

AlphaRaven

3
2019-05-03 13:21:32

Najdrahsi hrac historie Barcelony si myslel? To potom ano, lenze za to on nemoze, to si uvedom.. dostal on tie peniaze? Nedostal. Pozadoval on tolke peniaze? Nepozadoval. Jedine co pozadoval, bolo prestupit a hrat za Barcelonu. Barcelona ho tiez chcela silou mocou ziskat a tak z toho Liverpool vyzdimal vsetko, co len mohol. Coutinho nehral vobec zle, lenze nedostava sa mu zas tolko lopt ako napr. v repre, kde ma byt tahunom. Tu je hra orientovana na Messiho a vdaka tomu jeho hra dost trpi. Casto, ak vobec bol zapojeny do zapasu, prisiel na niekolko minut z lavicky, co takymto sposobom sa nemal ani ako rozohrat a chytit dobry zapasovy rytmus, prisiel si pokopkat na par minut a nebol ani dobre rozohrany. V Liverpoole hral pomaly kazdy zapas v zaklade a na jeho najviac vyhovujucej pozicii a bolo to aj poznat...

maros1

2
2019-05-03 19:02:39

ahoj Romino, ja s Tebou úplne súhlasím, máš pravdu, ale to je myslím vec psychológie - on ten chlapec má v sebe nejaký problém ktorý ho zvazuje a tam je pes zakopaný.
Keď bol Leo zranený hral ako z partesu a ťahal mesiac celú Barcu no a po jeho zranení zhasol.
Všetko je to psychológia - má to v hlave chalan

Sudruh_Zincica

5
2019-05-03 11:54:50

Tento graf hovori za vsetko, co sa tyka Messiho: https://9gag.com/...

harry525

2
2019-05-03 16:12:48

Masaker! O.O

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.