Carles Aleñá poskytol rozhovor krátko po skončení zápasu proti Celte Vigo. Mladý hráč pozitívne zhodnotil postoj tímu a zároveň vyjadril znepokojenie nad zraneniami Dembélého a Todiba.

Zápas

"Odohrali sme dobrý zápas a postavili sme sa čelom výzve ak hovoríme o postoji k tomuto zápasu. Musíme však pogratulovať súperovi, ktorý takisto odohral skvelý zápas a zvíťazil."

Prehra

"Musím myslieť na budúce zápasy. Do Viga sme pricestovali odohrať dobrý zápas, ale všetko sa skomplikovalo po prvom góle a potom po pokutovom kope."

"Vo všeobecnosti sme zahrali dobre v každej formácii. Obrana vo vyvážaní lopty takisto vyzerala pozitívne. Možnože dnes nám chýbala tá posledná, rozhodujúca prihrávka."

Zranenia

"Najhoršou správou dňa je bez pochybností zranenie našich hráčov. Dembélé je v koncovke sezóny veľmi dôležitým hráčom a dúfame, že jeho zranenie nie je vážne. Vieme, že Dembélé zacítil niečo v šľache, ale stále nevieme, čo sa presne stalo."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

JURITO

4
2019-05-05 10:50:28

Nechapem jak mozu dat taketo vyhlasenia ze hrali dobre a podobne...asi som sledoval iny zapas

maryann

7
2019-05-05 10:57:36

Nehrali zle,ale nebol tam utocnik,zaloha pracovala,aj obrana by usla,ale Boateng tam nebol a Malcom vie hrat len so Suarezom a Messim,pripadne Dembelem,ale sam nevie este prevziat zodpovednost.
Aj Arthur na prekvapenie hral prd.Vsetko slo cez Aleňu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.