Pravý obranca Liverpoolu Trent Alexander-Arnold sa včera zúčastnil tlačovej konferencie pred zápasom proti Barcelone. Dvadsaťročný hráč The Reds očakáva, že on a jeho kolegovia budú schopní zvrátiť nepriaznivý stav.

Šance proti Barcelone

"V tejto sezóne sme dokázali získať dobré výsledky a darilo sa nám streliť aj viac, než tri góly. Myslíme si, že nám pomôže hra na našom štadióne. Fanúšikovia nám veria a budú na našej strane. Vieme, že to nebude prechádzka parkom, zápas bude ťažký, ale veríme, že na Anfield je možné všetko. Dúfam, že to bude jeden z tých výnimočných večerov."

Vplyv absencie Salaha a Firmina

"Budú nám chýbať dvaja naši najlepší hráči, ale je to šanca pre iných hráčov, aby sa stali hrdinami. Ak budeme schopní zvrátiť vývoj dvojzápasu, naše mená si na Anfield budú pamätať navždy. Hráči, ktorí hrávajú pomenej, budú chcieť ukázať, že si zaslúžia šancu."

Čudný zápas bez Salaha?

"Nebude to až také čudné, pretože na tréningoch nacvičujeme rôzne rozostavenie a hráči sú rozmiestnení na rôznych pozíciách. Som presvedčený, že každý hráč, ktorý by ho nahradil, si bude spoluhráčmi dobre rozumieť. Máme široký káder a to je najdôležitejšie."

Zápas na Camp Nou

"Výsledok bol sklamaním, pretože si myslím, že sme zahrali dobre, bol to jeden z našich najlepších zápasov v sezóne. Som presvedčený, že Barcelona napriek tomu pricestuje na Anfield s plným rešpektom voči nám, pretože neexistuje veľa tímov, ktoré by dokázali dominovať na Camp Nou. V tom zápase sme boli potrestaní všetkými veľkými hráčmi Barcelony. Uvidíme, či budeme schopní využiť svoju šancu."

Zápas proti Coutinhovi

"Coutinho môže zbehnúť s loptou do stredu poľa alebo driblovať na krídlo. Je rýchly a môže hrať na oboch stranách ihriska. Nemôžeme mu dopriať čas ani veľa priestoru, pretože môže narobiť veľa problémov. Hráči Barcelony sú úžasní, ale pokúsime sa ich zadržať na vlastnej polovici a čo najrýchlejšie im vziať loptu."

Ako ubrániť Messiho

"Messi je pravdepodobne najlepší hráč na svete a bude to ťažký zápas. V prvom zápase sme dokázali to, že 88 minút nažiaril a napriek tomu strelil 2 góly. To dokazuje, že sa musíme koncentrovať po celý zápas. Rešpektujeme Messiho, ale nemôžeme sa ho báť, hoci je hráčom svetovej triedy. Nemôžeme pred hráčmi Barcelony cítiť strach, pretože v konečnom dôsledku sa to pre nás neskončí dobre."

zdroj: as.com
foto: facebook

2sjr

16
2019-05-07 13:46:51

Namotivovaný budú to si môžeme byť istí a aj zaskakujúci hráči sa budú chcieť blisnúť. No Barcelóna to všetko dobre vie a dúfam že už nezaváhal keďže je poučená z minulých ročníkov. Verím v náš postup ale s istotou viem povedať len to že to bude skvelý zápas

Tecumseh

16
2019-05-07 14:13:58

Už nech je večer, od rána som nejaký nesvoj.. Žena na mňa čumí ako opica na paradajky či mi nejebe.. poďme barca

ximpp

4
2019-05-07 15:35:49

Ale věřím, že tvoje squaw fandí taky Barce. :-)

maros1

7
2019-05-07 16:00:06

Reči reči reči čo majú hovoriť ?
Aj oni majú skúsenosti aj my máme už svoje trpké skúsenosti
Ćím skôr im fikneme jeden tým viac kľudu bude

ximpp

6
2019-05-07 18:21:56

Že by Messi 88 minut z toho minulého zápasu nebyl vidět, to si nemyslím.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.