Luis Suarez v odvete Ligy Majstrov proti Liverpoolu na trávniku pôsobil ako ten zlý, no robil všetko pre tím, aby mu pomohol postúpiť do finále Ligy Majstrov. Uruguajčan je známy tým, že stále ide na doraz. Je nenahraditeľnou súčasťou tímu vďaka svojej tvrdej práci a zanieteniu na trávniku.

Hra Luisa Suareza sa nemusí pozdávať každému, čo je na jeho nepríjemný štýl hry pochopiteľné. Drie však pre tím a jeho zápalom boja by sa mohli inšpirovať aj ďalší spoluhráči. Po včerajšom vypadnutí z Ligy Majstrov však Suarez ukázal svoju veľkosť a to aj napriek skutočne trpkej prehre na Anfield Road 4:0.

Matthew Critchley je bývalým moderátorom LFCTV, ktorý v súčasnosti pôsobí v televízii BeIN Sports. Critchley priblížil, čo Uruguajčan urobil po zápase na Anfield Road. Suarez aj po kolapse tímu v odvete a následnom vypadnutí nezabudol bývalým spoluhráčom zagratulovať k postupu.

Critchley na svojom konte na Twitteri uviedol: "Slovko k Suarezovi. Po zápase strávil nejaký ten čas v tuneli v rozhovore s bývalými spoluhráčmi a priateľmi. Gratuloval im. Bol to víťaz, keď posúval hranice v LFC. Stále to robí aj teraz. Dnes večer prekvapil každého, hoci by aj tak urobil všetko, čo je v jeho silách a všetko, čo by mohol, aby dnes zvíťazil."

zdroj: liverpoolecho.co.uk
foto: facebook

Kubo11

top komentár
53
2019-05-08 08:40:23

Mal ukázať svoju veľkosť v zápase. Nie tam len pobehovať, diskutovať s rozhodcom a rozhadzovať rukami.

sid1

13
2019-05-08 08:54:27

Pozri mal presne jednu sancu kde to urobil sikovne a brankar to chytil. A on neni mandzukic aby dokazal nase zufale odkopy pokryt. To je ako z leom, co ze je najlepsi ked bud nema loptu alebo musi ist v plnom sprinte proti 4

Tomy11

38
2019-05-08 08:47:45

Včera ma sklamal aj Messi ako kapitán...
Vobec nehnal spoluhračou nevyvolal v ních bojovného ducha.
Tu mi strašne chýba Puyol a Xavi oni vedeli hračov v danom okamihu hecnuť.
Strašne ma aj hneva že Messi a spol ani nedali post pre fanusikov(nemusel sa ospravedlniť lebo nemá začo) ale aspon niečo...
Keď vyhrajú tak je plný Instagram ale teraz nič a teraz by sa to hodilo aspon pre mna by to bolo od hračou milé.
Bol som taky nervozny ze do 03:00 som nevedel zaspať

Rasto

11
2019-05-08 08:49:39

Ja som mal včera pocit, že Sua aj Cou včera zabudli, že nie sú už hráčmi LFC.

JURITO

4
2019-05-08 08:56:11

Suarez by uz v kazdom velkoklube davno sedel na lavicke s tymi jeho vykonmi. Vcera som ani nevedel ze hra,iba vtedy ked niekto lezalnsom si ho vsimol lebo vacsinou to bol on.

kacejik

-1
2019-05-08 11:59:33

Nalim

15
2019-05-08 09:35:38

Na rozbor mužstva Barci by bolo treba 10 strán, ale rozbor jednotlivých hráčov je dosť jednoduchý: hráčov ktorí sú po zenite a na Barcu nemajú kvalitu stačí jeden zoznam: Valverde ako hlavný, dalších nemenujem, ale s vlastnosťami pomalí, chodiaci, nevýbušní, starí a nedotknuteľní u trénera. Presne to sme včera videli. Jemnocitný futbal má dnes ťažký život a nestačí na súpera ktorý je fanaticky bojovný, rýchly, tvrdý a nešpekulujúci. Bohužiaľ Valverde už tomuto mužstvu nemá čo dať a ani jeho úroveň nezvýši. Nebudem ospevovať Kloppa. Ale ten si dotiahne neznámych hráčov a urobí z nich fungujúcu mašinériu. Bolo zo v Dortmunde aj v Liverpoole. Myslím si, že vyčnieva aj nad Pepom to je už co povedať. Láska a sleposť Valverdeho k niektorým hracom škodí Barci. Nedôvera k mladým hračom brzdí vývoj mužstva, ale obmena je nutná a hlavne trénera. Je inteligentný, mal by mať sebareflexiu a odísť. Kamarátmantšaft musí skončiť. Štvrtý gól bol zrkadlom schopností mužstva, ktoré trénuje nevýrazný, zmrznutý muž smutne stojaci a veriaci že LEO to vybaví. V lete treba konať, lebo všetci si myslia že Real musí obmeniť káder, ale bohužiaľ aj Barca !!!

emiliano

13
2019-05-08 10:00:35

Nalim, moja reč, videl som to tak už po Ríme. Lebo Rím nebol náhodný výbuch, bol to výsledok súťaže rýchlika s osobným vlakom. Aj tam sme videli to isté - súper dravo, rýchlo, odvážne a my pomaly, opatrne, brániac výsledok. Ak tréner, ako Valverde, nikdy nič nevyhral a viedol tímy, pre ktoré bolo úspechom skončiť na 4. mieste, tak túto mentalitu má v sebe navždy. Vždy inštinktívne hrá na bránenie, nedostať gól a možno niečo dáme, keď je tu Leo. A tak zvolí starších hráčov so skúsenosťami a nevidí problém. Ale opakujem Levante, už to malo byť konečne výstrahou, veď nás tlačil zachraňujúci sa tím a nevedeli sme , kam skočiť. Ibaže dobre to dopadlo, vždy sme vyhrali a aj tu som videl mnoho príspevkov, že hlavné sú výsledky, hoci mizéria bola vidieť aj počas sezóny. Lenže zlá hra sa raz musí prejaviť, Leo to vždy nezachráni, príde súper, ktorý kašle na naše meno, nestiahne sa, dravo a agresívne do nás buší a my sa rozsypeme. Stalo sa, a nie prvý raz (Juve, PSG, Rím, Liverp.) Odzvonilo skladbe tímu, ktorá chce si pohodlne posúvať loptu a kde majú prevahu pomalí a nedôrazní hráči len preto, že vedia posunuť loptu. Včera to bol spravodlivý výsledok, vyhrala krása futbalu plného energie, rýchlosti, odvahy nad veteránmi, ktorí by chceli dôjsť do šatne nespotení a bez šrámov po pohodlnom bagu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.