Dve kolá pred koncom ide Getafe o všetko. Družstvo, ktoré patrí medzi najpríjemnejšie prekvapenia aktuálneho ročníka La Ligy Santander, je aktuálne na štvrtej priečke, pričom zvádza súboj o miestenku v Lige majstrov s piatou Valenciou. Je zrejmé, že zverenci Josého Bordalása potrebujú body ako soľ a v stretnutí proti FC Barcelona urobia všetko pre to, aby triumfovali. Predzápasovú tlačovú konferenciu už má manažér ekipy za sebou.

Kto by to len bol povedal v auguste?

"Nikto by si nebol myslel, že sa budeme pohybovať v tabuľke tak vysoko, dve kolá pred koncom majúc reálnu šancu dostať sa do Ligy majstrov. Tím si to plne zaslúži, nikto nám nič nedaroval. Užívame si to, účasť v pohárovej Európe už máme istú a nech to dopadne akokoľvek, bude to skvelý úspech."

Barcelona

"Barca je veľkoklubom, na to netreba zabúdať. Nikto síce nečakal, že vybuchnú takýmto spôsobom, azda ani oni sami, ale v úvodnom zápase hrali famózne. Barcelona je zakaždým náročným súperom, Camp Nou vám naháňa strach. Ak si niekto myslí, že bude hrať pod svojou úrovňou, veľmi sa mýli. Urobia všetko pre to, aby odohrali veľkolepý súboj, pričom ich súčasťou je najlepší hráč histórie Messi."

Valverde

"Nemal by som sa k tejto téme vyjadrovať, nepáči sa mi komentovať interné záležitosti iných družstiev a ani to nie je vhodné. Môžem hovoriť o úrovni, ktorú ich mužstvo dosahuje, ale nie o takýchto veciach."

Psychické rozpoloženie po vypadnutí

"Vôbec o to teraz nejde, proti Barcelone to je náročné zakaždým. V tejto chvíli nehrá ich vypadnutie žiadnu rolu a ja tu nie som na to, aby som hodnotil ich. Koncentrujem sa na svoj výber."

Getafe v Lige majstrov?

"Veľa to pre nás znamená, no ako som už povedal, nech sa deje, čo sa deje, tento ročník bude fantastický i tak. Všetci dobre viete, že pred niekoľkými mesiacmi by nám takéto umiestnenie nepredpovedal vôbec nikto. Ak by to aj nedopadlo podľa našich predstáv, bude to fantastické. Má to obrovský význam, nesmierne nás to nadchýna. Vieme, že finiš bude náročný, čakajú na nás súperi, ktorí nám nič nedarujú (v poslednom kole to bude Villarreal, pozn. red.)."

Zdroj: marca
Foto: marca

Michal21

5
2019-05-12 07:49:06

Cillessen.
Semedo, Piqué, Todibo, Jordi Alba,
Vidal, Aleñá, Puig.
Messi, Malcom, Abel Ruiz.

Záloha by bola super mladý by sa ukázali a Vidal je istota. ????????????????

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.