Na začiatku to vyzeralo ako nevinná špekulácia, jedna z mnohých, ktoré sa denne objavujú vo svetových periodík. Z novinárskej kačice sa však razom stal prestup leta, Neymar pred dvomi rokmi za neuveriteľných dvestodvadsaťdva miliónov eur posilnil parížsky Saint-Germain. Nie všetci si však myslia, že rodák z Mogi das Cruzes urobil dobre a medzi zástancov tohto názoru patrí i José Carlos Peres, prezident Santosu, za ktorý Ney hral pred príchodom na Camp Nou. Peres sa zhováral s madridskou Marcou, pre ktorú komentoval záležitosti týkajúce sa brazílskeho fenoména. 

Neymarov prestup

"Odchod z Barcelony bol obrovskou chybou. V Barce ako hráč rástol, stúpal v medzinárodnom hľadisku, vyhrával tituly, bol pre tím dôležitý. Naozaj prestúpiť z tohto klubu nemal."

Najlepší hráč na svete

"Je to fantastický futbalista, najlepší hneď po Pelém. Náš klub produkuje neuveriteľných hráčov i naďalej a Neymar v súčasnosti patrí medzi absolútnu elitu. Rýchlo myslí a je nesmierne silný, potrebuje len zlomok okamihu, aby sa zorientoval a v každej situácii vie, čo má urobiť. Nikto nemá toľko talentu, koľko on."

Ney do Madridu?

"Bolo by to niečo neuveriteľné, dúfam, že to tak napokon bude naozaj. Ja osobne Real Madrid sledujem a je to klub, v ktorom funguje všetko dokonalým spôsobom. Santos bol súperom Realu Madrid počas celej histórie, a to špeciálne v ére Di Stéfana, ale medzi obomi klubmi vždy panovali korektné vzťahy. Bolo by to fantastické, Madrid by bol pre Neymara najlepším možným klubom. Je to celosvetová značka, všetci tento celok dobre poznajú, a tak by si to mal dobre zvážiť. Ak bude mať jedného dňa možnosť ísť do Realu, nemal by váhať ani sekundu."

Rodrygo, hráč Santosu, ktorý posilní Madrid

"Nemá žiadne hviezde maniere, je mimoriadne skromný. Je ochotný učiť sa, miluje futbal, a to je v tomto zmysle najdôležitejšie. Verte mi, z Rodryga bude veľký futbalista. Mimoriadne ma potešilo, že odchádza práve do Madridu."

Zdroj: md
Foto: md

vondeylen

15
2019-05-12 12:46:10

...niekedy mi to pripada,ze vsetko je len o peniazoch a ze nenazrancom nestaci a nikdy stacit nebude,nejaka pevna hranica medzi rozumom,srdcom by mala existovat...

2sjr

-3
2019-05-12 12:55:38

Kto je to ten Pekné , ktorý je najlepší ?

hrdzi

11
2019-05-12 13:10:58

Autocorrect uradoval :D

leas15738

9
2019-05-12 13:01:14

Čo sa tyka odchodu a príchodu Barcelony. Coutinho by mal ostat v Barce. Zaslúži si šancu ostat v Barce, pretože je záložník a nie krídelník. Keby prišiel Griezmann bolo by to výborne a pride aj Frenkie De Jong a opäť by bolo výborne keby prišiel aj Mathias De Ligt

Ladislav

22
2019-05-12 13:03:35

Neymar je skvělý, bral bych ho hned zpět. Teď po zranění 3 zápasy a 3 góly, herně úplně super. I když odešel, pořád jsem názoru, že je to jediný fotbalista, který se dokáže nejvíce přiblížit Messimu.

Madridreal7

11
2019-05-12 13:15:36

suhlasim a zaroven si myslim ze keby sa do neho nestaral jeho otec tak by od Vas nikdy ani neodisiel a mali by ste momentalne naj utok na svete...je to podobne ako pri icardim . Toho by som v reale nechcel kym by sa nerozviedol s manzelkou lebo tie jej dristy sa menia kazde dve hodiny a on ju este pocuva a takyto ludia nikdy nenaplnia svoj potencial na 100 percent. Mozno sa mylim ale je to len moj nazor

quentin

4
2019-05-12 13:15:38

Byť to na mne, za istých okolností a prísne daných podmienkach, bral by som Neya hneď naspäť. A ešte by som z toho urobil veľkú udalosť typu "návrat strateného syna, ktorý zblúdil, aby sa vrátil, keď dospel", napr. Verím tomu, že by sa prebral aj El Pistolero. Ale to je len môj pohľad, pohľad zarytého fanúšika FCB a jej útočnej hry. Predstavte si Once de Gala: Marc Andre ter Stegen-Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Piqué, Nelson Semedo-Frenkie de Jong, Riqui Puig, Artur Melo-Lionel Messi, Luis Suaréz, Neymar jr., k tomu lavička Ousmane Dembelé, Malcom, Sergio Busquets, Ivan Rakitič, Mathijs de Ligt, Arturo Vidal, Coutinho, Sergi Roberto, Cucurela a Jasper Cillesen. K tomu tréner, ktorý by to správne rotoval a nebál sa (ani hviezd v šatni). Sen. To som dal len príklad tú zostavu. To by bola mňamka. Forca Barça!

JURITO

-3
2019-05-12 13:16:03

Potkan skonci v reale,to bolo jasne uz hned . Psg bol len taky obchodik aby sa nabalil s tatkom a zaroven aby nesiel priamo z barcelony tam lebo by to neustal co by mu fanusikovia robili

Madridreal7

2
2019-05-12 13:19:19

toto si nemyslim pretoze mal by k nam prestupit hazard a vinco sa tiez este moze ukazat ze ma na to hrat za real a ked uz tak skor by Flo siel asi po mbapeho ako neymara teda aspon v to dufam :)

quentin

1
2019-05-12 13:20:40

Jurito, veď to, že jeho agent-otec. Svojim spósobom ho chápem. Ale, ak by to bolo možné a fakt by sa vrátil, hneval by si sa?

JURITO

-4
2019-05-12 13:23:04

Ja to hovorim odkedy odisiel ze ho tu viac nechcem vidiet. Ak by odisiel normalne,ze povie dopredu a odovodni kazdy by to pochopil. Ale sposob akym odisiel tak to je nehodne barcelony!

Potkan tu uz nikdy nema co robit podla mna. Moj osobny nazor

Ladislav

3
2019-05-12 13:59:01

Jakým způsobem odešel? Barca nechtěla vůbec jednat, tak musela být složená výkupní klauzule 222 milionů, tím pádem to šlo úplně mimo něj. On sám natočil video na sociální sítě, rozloučil se s hráči, do teď má skvělý vztah s většinou spoluhráču, co víc bys chtěl? Jako měl ti napsat „sorry Jurito odcházím, nezlob se na mě prosím".? Inteligence některých fanoušků mě úplně dostává... Mnohem horší byl způsob jakým odešel Coutinho, Dembele. Tohle je prostě byznis...

JURITO

2
2019-05-12 14:46:22

Jakym sposobom? To sa pytas vazne? Ved on absolvoval pripravu a tvrdil ze ostava v barcelone!

Potom zrazu zaplatena vykupna klauzula posledny mozny den a schvalne tak aby dodrzal aj zmluvu a bola mu vyplatena odmena od barcelony. Toto ti pride normalne? Mne teda rozhodne nie

Ladislav

0
2019-05-12 16:33:22

Jaký poslední den, tvl? Neymar přestoupil 3. srpna, to znamená, že Barca měla celý měsíc na to aby koupili náhradu, podle mě úplně v pohodě.

Bjorn

5
2019-05-12 14:55:42

Chcelo by to Neya späť :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.