Abel Ruiz sa narodil v roku 2000 a je najlepším strelcom reprezentácie Španielska do 17 rokov. Dnes si splnil sen, keď debutoval v prvom tíme FC Barcelona v oficiálnom zápase. Po zápase mladík neskrýval radosť.

Debut

"Je to sen každého hráča v akadémii. Za túto šancu som vďačný aj spokojný, že som ju dostal. Barcelona je klubom, v ktorom chcem zostať. Dostal som šancu a som veľmi šťastný."

Hra s najlepšími hráčmi

"Na začiatku som objaví nervozita, pretože Camp Nou je futbalový chrám. Bol som trochu nervózny, ale hral som s najlepšími hráčmi na svete a v takomto prípade to išlo jednoduchšie. Dúfam, že dostanem viac šancí. Teraz je čas na ďalšiu prácu, pretože ak niekto nepracuje, nedostane žiadnu kompenzáciu."

Ako zdôrazňuje madridský denník AS, Abel Ruiz je už ôsmy hráč z La Masie, ktorý po vedením Ernesta Valverdeho debutoval v prvom tíme FC Barcelona. Predtým túto šancu dostali Riqui Puig, Miranda, Chumi, Cuenca, Cucurella, Oriol Busquets a Collado.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

LaBrie

21
2019-05-12 21:56:06

To sa Ernesto nejako pomylil, ze ho dal hrat...a ked uz, preco teda nedal aj Puiga... aspon na 30 min. ...

kubakladno

3
2019-05-12 22:29:05

Hoši, stále nadavame, že Valverde OUT, ale přemýšlel někdo o taktice nového trenéra a o tom, jak Messi ( je to nejlepsi hráč a diky bohu za nej) bude muset vytvořit strategii, která je o 10 hráčích + Messi který je křídlo a nacházíme ho pořad při rozehravce na půlce..
Trenér to s nim ma težké a bez něj jeste víc.
A do mě :))

Andrejomus

5
2019-05-12 23:26:35

To valverdeout je už trápne...

Kingmarek92

5
2019-05-13 00:08:53

No urcite je to k zamysleni , ale pokud si vzpominam tak hral messi i iniessta i xavi a uspech byl...nevim proc se porad vymlouvaji vsichni na messiho.....jedinej problem je , snazit se privezt hrace kteri budou vyznavat stejnou filozofii jako tenkrat a budou davat sanci mladym , aby to ubehali za leose , presne jako tehdy....nic z toho se nedeje. Jedine co jsme zkusili je beton za leose a jak vidno byl to hlouoy napad . Pojdme zkusit doplnit mladymi tym a hrat jako driv , urcite to jde , viz ajax.......je jasne ze hned nebudeme mit trebly a podobne , ale bohuzel takhle projebavame messiho dny ktere se krati.......pokus nevysel tak to rychle strihnem a dame na lavici pro zmenu nekoho kdo chce tvorit ok?

tunno

6
2019-05-13 07:12:16

:D ty si troll? Asi si si nevsimol, ze mali sme mladych talentovanych ako Semedo a Arthur ktori proti Liverpoolu nedostali sancu, a to aj napriek tomu ze sa Semedo javil v top forme a Arthur je najlepsi zaloznik sezony. Mame Puiga a Alenu, Todiba a Wagueho, ktori sa dostanu do zakladu len do Bckovo/lavickovej zostavy ktora je absolutne nezohrana, v ramci kostri timu sancu nedostavaju a pri Valverdem ani realnu sancu nedostanu, budu hrat iba ako obcasna atrakcia a to iste hrozi DeJongovi. Sledujes Barcu a stale si si tieto veci nevsimol hej? Buskec, Rakitic a teraz aj Vidal budu u valverdeho hrat prim, rovnako nefutbalovy Roberto bude mat prednost pred Semedom atd. Preto potrebuje.e trenera ako je Pep(nerealny) ktory by sprav hned obnovu kadra, vratil by pressing a kombinacnu hru.

kacejik

-1
2019-05-12 23:37:19


kacejik 0pred 3 minútami
Teším sa už na budúcu sezónu je mi veľmi ľúto Messiho lebo je z toho veľmi frustrovaný a rovnako aj celej BARCY ale dnes sme vybrali a ideme si po CDR. Dúfam že nás posilní De Ligt, samozrejme De Jong, možno Rushford a Griezmann a neviem ako to bude s Ernestom ale aj jeho mi je ľúto a viem že hra trochu defensivnejsi futbal ,aj ja by som chcel žeby sme hrali zálohu na dvoch ultraofenzivnich záložníkov a jedného defenzívneho ale uvidíme. Každopádne teším sa už veľmi na budúcu sezónu a verím v treble . VISCA EL BARCA. I Love BARCA.

kacejik

-3
2019-05-12 23:40:13


kacejik 0pred 4 minútami
Ak by sme malí mať nového trénera tak by som si želal buď Pepa alebo Ten Haaga možno Pochettina

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.