Katalánsky denník Mundo Deportivo dnes prináša správy o aktuálnom zdravotnom stave Ousmane Dembélého. Na základe toho môžeme povedať, že útočník FC Barcelona finále Copa del Rey proti Valencii s vysokou pravdepodobnosťou nestihne. Barcelona je však optimistickejšia v prípade dvojice ďalších hráčov.

Podľa informácií katalánskeho denníka je veľmi nepravdepodobné, aby sa vo finále Copa del Rey na trávniku objavil aj Ousmane Dembélé. Francúz na začiatku zápasu proti Celte Vigo utrpel tretie zranenie svalu v tejto sezóne a trávnik musel predčasne opustiť. Barcelona v oficiálnom vyhlásení neuviedla predpokladaný dátum návratu mladíka na trávniky, ale neoficiálne sa hovorilo o 3-4 týždňovej prestávke. 21-ročný hráč však podľa posledných informácií takmer s určitosťou nebude hrať. Valverde sa na stretnutie pripravuje s vedomím, že Dembélého nebude mať k dispozícii.

Mundo Deportivo píše, že oveľa väčšiu šancu hrať proti Valencii majú Arthur a Philippe Coutinho. Druhý menovaný musel striedať v 68. minúte zápasu proti Getafe z dôvodu natiahnutia zadného stehenného svalu a pauzovať by mal okolo 10 dní. Arthur Melo má na druhej strane problémy s panvovou kosťou a snaží sa dať zdravotne do poriadku tak, aby finále Copa del Rey stihol.

Inou otázkou už je, či budú spomínaní hráči pripravení na finále pohára po hernej stránke. Očakáva sa, že zelenú od lekárov dostanú, no v akej hernej dispozícii budú, nevedno. Kým Coutinho nehrá úplne dobre počas celej sezóny, Arthur nemá oslnivú formu po poslednom zranení. Ďalšou slabinou pre Barcelonu je neprítomnosť Luisa Suareza, ktorý pohárový zápas určite vynechá kvôli artroskopii kolena.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

michal11

13
2019-05-13 17:34:51

Nech sa dá do poriadku. Zase sa zraní a bude. Nech ma pokoj od zápasov do prípravy, veľa oddychu nepotrebuje lebo aj tak pol sezony je zranený.

blauigrana

14
2019-05-13 17:45:19

nech sa dá do poriadku najskôr a zaplatit mu do fitka nech nabere niečo ako to bolo s Neymarom

Marian

8
2019-05-13 19:14:31

Vo finále proti Valencii sme papierovo favorit, ale herne sa trápime, takže výsledok je neistý. S automatickým víťazstvom sa nedá rátať... Nech vyhrá lepší, tak ako to dopadlo v zápasoch s Liverpoolom.Tam vyhral lepší, aj keď na góly tesne 4:3.Mrzí ma, že sme vypadli po tragickom výkone, ale je fakt, že postúpilo herne lepšie mužstvo. A tak je to spravodlivé. Netreba nad tým vyplakávať, treba to akceptovať a treba spraviť zmeny , hlavne na poste trénera. Ak to JMB neurobí, raz mu to socios zrátajú.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.