Futbalista prvého tímu Eibaru Sergi Enrich len prednedávnom podľa očakávaní predĺžil so svojím súčasným zamestnávateľom aktuálny kontrakt. Skúsený futbalista to bude môcť osláviť duelom na Camp Nou, ktorý je naplánovaný v rámci posledného, tridsiateho ôsmeho kola La Ligy Santander. 

Barcelona

"Osemkrát za sebou sme proti nim prehrali. Nikdy v živote nezabudnem na to, keď sme na Camp Nou vyhrávali o dva góly, ale napokon sme si neodniesli ani jeden bod. Tentoraz by sme pred domácimi fanúšikmi chceli zažiť trochu radosti."

Messi

"Ak mám byť úprimný, mám v tom jasno. Nech len radšej proti nám Messi nehrá, je to najlepší futbalista na svete. Neexistujú slová, ktorými by sme dokázali vyjadriť jeho kvality."

Tajomstvo úspechu

"Snažíme sa prezentovať pohľadnou hrou, no rovnako tak sme nesmierne intenzívni. Nesmierne ma teší, že som predĺžil kontrakt, musíme si uvedomiť, že v živote sú aj dôležitejšie veci ako peniaze, ktoré rozhodli. Rozhodol som sa ostať, pretože vnímam históriu tohto klubu a rád by som sa na nej podieľal i v nasledujúcich rokoch."

Zdroj: sport
Foto: sport

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.