Luis Suarez úspešne absolvoval operáciu pravého kolena a v súčasnosti sa podrobuje rehabilitácii. V tejto sezóne síce dohral, ale katalánsky denník Sport informuje, že proces liečby prebieha veľmi dobre. Na trávniku bude chýbať 4-6 týždňov.

S denníkom Sport súhlasí aj uruguajský denník Ovación, ktorý píše, že prvé dojmy Suareza po operácii sú optimistické. Hráč Barcelony by mal byť na Copa America 2019 plne pripravený. Turnaj sa bude konať od 14. júna do 7. júla v Brazílii.

Uruguajské noviny sa odvolávajú na zdroje z prostredia hráča, ktoré tvrdia, že rehabilitácia Suareza prebieha dobre a hráč každý deň vysiela pozitívne signály. Fanúšikovia reprezentácie Celestes s napätím očakávajú ďalšie informácie, pretože sa spoliehajú na to, že Suarez bude na Copa America hrať.

Uruguajčan sa v súčasnosti zdržiava v Barcelone, kde odštartoval počiatočnú fázu rehabilitácie. Hráč je stále pod dozorom Dr. Ramona Cugata, ktorý viedol operáciu a čaká na povolenie pokračovať v rehabilitácii vo svojej domovine. Uruguaj prvý zápas na Copa America odohrá 17. júna a jeho súperom bude Ekvádor. Ak sa liečebný proces v prípade El Pistolera neskomplikuje, očakáva sa, že nastúpi už v tomto zápase.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Camp_Nou

top komentár
47
2019-05-16 21:23:01

Suaréz má stále čo ponúknuť FCB. Akurát potrebuje pravidelne striedať, aby sa mohol viac koncentrovať na svoju miestami neohrabanú hru. Rýchle a bezproblémové uzdravenie, Pistolero !

cukr86

-1
2019-05-17 06:57:44

Myslím, že Valverde na něho spoléhá v Cope. Nevadí, že bude kulhat. Hlavně, že ho tam dá. Někdo se tam bude muset hádat

Ortiz

5
2019-05-17 08:30:14

Supr je, že jsme momentálně bez útočníka. I to byl rozdíl semifinále. Liverpoolu se zraní 2 hvězdy, ale nahradí je hráči, kteří nás sestřelí.

Oleguer23Legend

3
2019-05-17 09:23:16

Snáď bude po operácii "herne konzistentnejší" a ukáže že ešte nepovedal posledné slovo.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.