Madridský denník AS uvádza, že tohtoročné finále Copa del Rey medzi Barcelonou a Valenciou sa odohrá bez účasti Ousmane Dembélého. Noviny tvrdia, že tréner FC Barcelona je o situácii hráča informovaný. Francúz mal absolvovať lekárske vyšetrenia, ktoré ho z účasti v zápase vylúčili.

Tréner Barcelony Ernesto Valverde už pred týždňom na tlačovej konferencii vyjadril pochybnosti o účasti Dembélého vo finále pohára a jeho predpoklady potvrdili aj lekárske testy. Vyšetrenia jasne poukázali na to, že zranenie nie je zahojené a Dembélé v tejto sezóne dohral. Dembélé bude schopný vybehnúť na trávnik v najlepšom prípade o 15 až 20 dní. Finále je pritom na programe 25. mája, čo je o týždeň.

Ďalšie zranenie zapríčiní, že mladík ukončí sezónu s pocitom nespokojnosti, rovnako ako v prvom roku pôsobenia na Camp Nou. Zdalo sa, že v prípade Francúza sa všetko vyvíjalo správnym smerom, pretože postupne si v základnej zostave Blaugranas získaval svoje miesto, no v druhej časti sezóny ho v rozlete pribrzdili zranenia a vypadol aj z hernej pohody.

Pre Valverdeho ide o ďalší problém. V zápase proti Valencii, v ktorom sa bojuje o dôležitý titul, sa nemôže spoľahnúť na služby Luisa Suareza, ktorý je po artroskopii kolena a otázny je štart Philippeho Coutinha, ktorý má takisto zdravotné problémy, keď si natiahol zadný stehenný sval. Zložiť ofenzívu na finále Copa del Rey bude pre trénera FC Barcelona zložitý hlavolam.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

T0mIO

-10
2019-05-18 17:16:57

Malcom messi roberto

mikimi122

18
2019-05-18 17:19:15

Hlavne nech už to zranenie Dembele cez leto poriadne dolieči, aby už v budúcej sezóne nemal problémy so zraneniami.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.