Výsledná podoba zostavy FC Barcelona vo finále Copa del Rey záleží do veľkej miery od toho, koľko zranených hráčov sa stihne vrátiť do kádra. Absencia niektorých Blaugranas je jasná, ďalší zas bojujú s časom.

S určitosťou nebude hrať Luis Suarez, ktorý len nedávno absolvoval artroskopiu kolena. To isté môžeme povedať o účasti Rafinhu - aj ten s určitosťou nebude hrať. Madridský denník Marca však tvrdí, že palicu netreba lámať nad trojicou hráčov ter Stegen, Semedo a Lenglet. Prvého z nich trápi koleno a obrancovia boli v zápase proti Eibaru silno pootĺkaní, no všetko nasvedčuje tomu, že Valverde ich na Valenciu bude mať k dispozícii.

Situácia Ousmane Dembélého vyzerá zložitejšie. Ten sa s vysokou pravdepodobnosťou proti Valencii nepostaví. Nie je to samozrejme vylúčené, pretože klub oficiálny termín návratu mladíka neurčil. Optimistickejší môžeme byť v prípade Arthura a Coutinha. Prvý menovaný dnes trénoval so spoluhráčmi, zatiaľ čo starší z Brazílčanov mal pauzovať okolo 10 dní a tento termín uplynie už zajtra. Marca je názoru, že Brazílčan bude trénerovi takisto k dispozícii.

Katalánsky denník Mundo Deportivo takisto ponúkol svoj pohľad na situáciu v kádri Blaugranas a píše, že Valverde sa na finále Copa del Rey proti Valencii bude môcť spoľahnúť na trojicu Arthur, Semedo a ter Stegen, no Dembélé sa nestihne dať zdravotne do poriadku.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

singo1

3
2019-05-20 21:20:01

Len a len valverdeho dôsledok jeho rotácii na bode mrazu
Malcom na lavičke a zranený suarez v hre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.