Santi Mina, úročník Valencie, tento utorok komentoval nadchádzajúce finále Španielskeho kráľovského pohára, ktoré jeho ekipa odohrá proti FC Barcelona. Pre Los Che ide o jedinečnú šancu zakončiť podarený ročník cennou trofejou, zatiaľ čo blaugranas sa budú usilovať o spečatenie ďalšieho double. 

Finále

"Barcelona je mimoriadne nebezpečným súperom, budeme sa musieť prezentovať svojou vlastnou hrou. Je to šport, hráme proti Barcelone, jednému z najlepších tímov na svete, v ktorom navyše pôsobí najlepší hráč celej planéty. Nevzdávame sa, každopádne, vopred, sme jedenásti bojovníci a dáme zo seba všetko."

Výzva

"Som presvedčený o tom, že sa nám podarí niečo veľké. Mám jasno v tom, že ak vyhráme a získame pohár, urobím si tetovanie, ktoré mi bude túto príležitosť pripomínať. Na trávniku necháme svoju dušu."

Finále

"Je to odmena za to, ako sme počas celého ročníka bojovali. Vynaložili sme obrovské úsilie, a tak si to teraz navyše po tom, čo sme sa prebojovali do skupinovej fázy Ligy majstrov, musíme poriadne užiť. Skutočnosť, že sme v Champions League, znamená, že budeme hrať s voľnosťou a budeme silnejší. Keby sa nám to navyše podarilo spečatiť ziskom trofeje, bolo by to niečo jedinečné."

Zdroj: marca
Foto: marca

kaspec22

17
2019-05-21 23:26:24

Vím, že spousta místních fanoušků chce viděl Valverdeho pryč. Já také a to jsem dlouho byl člověk, který ho bránil, ale prohra proti Live mi zlomila srdce. Každopádně nechci, aby jsme prohráli Copa del Rey. Doufám, že vyhrajeme a Esnesta i tak odvolají. Já mu poděkuji za trofeje, ale Barcelona má na víc, než vyhrát ligu proti Realu, který je tragický a domácí pohár. Máme dle mého úžasné mužstvo utrácejí se stovky milionů, ale to po čem tu všichni toužíme nám uniká...

ladisf

26
2019-05-21 23:49:46

Ono ani tak nejde o vyrizaneni z LM ale jakým způsobem jsme byly vyřazeni. Hra ze které bolí oci a pohled na to jak nás eibar ve středu pole přehráva.... to zase láme srdce mě

LaBrie

3
2019-05-22 10:56:40

To su tie veci, ktore aj mne strasne vadia. Ale bohuzial su aj taki, ktorym staci vysledok.....

emiliano

2
2019-05-22 12:05:20

Ano, o ten spôsob vyradenia ide. Podobal sa na vyradenie s Rímom. Už doma sme s Liverp. ťahali za kratší koniec a ten hlupák si z toho zobral len výsledok a veril vo svoju šťastnú hviezdu s tým istým kádrom, nič nezmenil. Každý tréner by po hre doma s Liverp. urobil zmeny, musel predsa vidieť, že nás prehrávali rýchlosťou, pohybom, dravosťou, že sme nestíhali najmä v strede. Ale nosáč má svoju zostavu od začiatku sezóny a verí jej. On sa bojí urobiť hoc aj jednu zmenu - tam má zaužívanú len voľbu medzi Arthurom a Vidalom. Občas dá aj Semeda, ale vtedy posunie Roberta do stredu.

MrCrowley

1
2019-05-22 09:03:21

Ak je titulná fotka naozaj ľavé predlaktie Santiho Minu, tak sa jedná o človeka, ktorý pochopil o čom je život; vytetované latinské príslovie Carpe Diem totiž znamená Uži Dňa, uži si teda ten deň, Santi, keď budeš hrať finále CdR proti Barce. A užívaj si aj ďalšie dni a užívajte si ich všetci...

Malloy

1
2019-05-22 18:49:43

Čo ja viem či je to celé o trénerovi ..ono trener povie ale hraci su na ihrisku..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.