Po tom, čo sa stal po prvý raz vo svojom živote ligovým šampiónom, by rád na tento úspech nadviazal Clément Lenglet ziskom trofeje zo Španielskeho kráľovského pohára. Francúzskemu strednému obrancovi sa to mohlo podariť už pred rokom, keď pôsobil v Sevilli, avšak Andalúzanov porazila práve FC Barcelona. 

Finále

"Čaká na nás posledný zápas sezóny a musíme si ho náležite užiť, aby sme odišli na dovolenky s pocitom oveľa lepším ako po stretnutí s Liverpoolom. Samozrejme nás však vpred ženie v prvom rade túžba vyhrať pohár."

Prehra proti Barce pomerom 5-0 v drese Seville

"Bolo to veľmi náročné, ťažko sa to znášalo, ale v ten deň bolo triumfovať prakticky nemožné, pretože kvalita, ktorou sa prezentovala Barca, bola neuveriteľná. Ostáva nám len veriť, že s podobnou dynamikou budeme hrať i tentoraz. Chcem zvíťaziť, pretože by som vyhral Copu po prvý raz, a ten pocit by pre mňa veľa znamenal."

Messi

"Dokáže zmeniť celé stretnutie za dve sekundy, je dobré mať ho po svojom boku. Pred rokom som sa s ním poriadne natrápil, ale teraz je to môj spoluhráč. Verím, že bude robiť len to, čo tak dobre vie."

Valencia

"Je to silný, kompaktný tím s pevnou defenzívou, skvelým gólmanom a rýchlymi kontrami, pri ktorých využívajú hráčov mimoriadnej kvality. Vedia dobre využívať priestory, musíme si dať na nich dobrý pozor."

Zdroj: md
Foto: md

Marian

7
2019-05-22 22:27:00

V tejto sezóne sme v La Lige u nich hrali 1:1 a na Camp Nou 2:2

BayernMunchen

-5
2019-05-22 23:18:58

Finale si treba uzit. Najblizsie 2 roky bude jedine

ximpp

5
2019-05-23 08:21:07

Užívali jste si semifinále v Liverpoolu, tady je třeba makat.

ximpp

1
2019-05-23 08:23:35

Já si taky myslím, že v příštím roce nevyhrajeme nic. Tým je přestárlý, Real silně posílí a my i kdybychom posílili a částečně vyměnili kádr, nebudeme schopni mít hned tým, který vyhraje ligu. S naším specifickým fotbalem je problém pro každého hráče se zařadit, snad jen né pro ty v defenzivních řadách.

BayernMunchen

3
2019-05-23 10:09:51

My mozme posilovat kolko chceme. Valverde dostal hracov za 300 mega a dvaja z nich sa striedaju a ostatni lestia lavicku. Mozes mat orchester z la scaly ale ked dirigent je imbecil, nezahraju ani kohutika jarabeho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.