FC Barcelona, i napriek tomu, o čom sa hovorilo v posledných hodinách, zaplatí holandskému Groningenu za kúpu Ludovita Reisa iba tri milióny a dvestopäťdesiattisíc eur. Katalánci rázne popreli, že by sa táto čiastka mala vyšplhať na sedem miliónov, ako špekulovali viaceré periodiká. 

Osemnásťročný stredopoliar Ludovit Ruis sa pripojí k FC Barcelona počas predsezónnej prípravy, hoci svoje dobrodružstvo v katalánskom klube začne v tíme rezervy blaugranas. Reis už má za sebou lekársku prehliadku, ktorú absolvoval v stredu, a v nasledujúcich hodinách bude oficiálne odprezentovaný, hoci ešte stále v klube riešia posledné byrokratické detaily. Denník SPORT však tvrdí, že čiastka, za ktorú prichádza na Camp Nou, je definitívne 3 250 000 eur.

O celej operácii sme sa nedozvedeli skôr, pretože jeho zamestnávateľ Groningen i naďalej bojoval o miesto v pohárovej Európe. Direktíva všetko podriadila zvládnutiu konca sezóny, a tak o transferoch nechcela s novinármi za žiadnych okolností diskutovať

Reis je fanúšikom dobre známy aj z reprezentačného poľa, hrajúc za mládežnícke výbery Holandska. V marci sme ho v akcii napríklad videli na Majstrovstvách Európy futbalistov do devätnásť rokov. 

Zdroj: sport
Foto: sport

charon1933

1
2019-05-23 18:05:09

Inak tento chalan má korene na Slovensku

Miklaella

-1
2019-05-23 23:04:19

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.