Katalánsky denník Sport informuje, že ak sa nevyskytnú žiadne neočakávané udalosti, vo finále Copa del Rey proti Valencii zahrá od začiatku tá istá zostava ako sa predstavila v poslednom ligovom zápase proti Eibaru.

Mužstvo Ernesta Valverdeho však neukázalo presvedčivý výkon, no Ernesto Valverde na tlačovke pred zápasom uviedol, že na Ipurua "zahrajú viac menej tí istí hráči ako vo finále Kráľovsého pohára". Pred zápasom proti Valencii zelenú k hre zatiaľ nedostal nikto zo zranených hráčov, hoci najväčšiu šancu ukázať sa na trávniku majú Philippe Coutinho a Arthur.

Vyzerá to tak, že vo finále Kráľovského pohára 2018/2019 sa predstaví až 7 hráčov, ktorí hrali vo finále pohára pred rokom. Po druhýkrát v rade si finále Copa del Rey zahrajú Cillessen, Sergi Roberto, Piqué, Alba, Busquets, Rakitič a Messi. Okrem nich pred rokom hral Umtiti, ktorý sa v sobotu podľa všetkého ukáže na lavičke náhradníkov, potom Andrés Iniesta, ktorý z Barcelony odišiel, Coutinho, ktorý je teraz zranený, no má šancu zápas stihnúť a potom Suarez, ktorý absolvoval artroskopiu kolena a sezóna sa pre neho skončila.

Ich miesta v základnej zostave by mali zaujať Clement Lenglet, Nelson Semedo, Arturo Vidal a Malcom. Sergi Roberto pôjde na krídlo do útoku a Semedovi prenechá post v obrane. Čiľan zahrá na poste Iniestu a Malcom pomôže Messimu v útoku. Katalánsky denník Sport nevylúčil, že v zostave sa môže objaviť aj prekvapenie. Do úvahy prichádza nasadenie Coutinha či Carlesa Aleñu od začiatku. Brazílčan by sa však musel po zranení hneď objaviť v základe, no Aleña môže využiť fakt, že Malcom v zápase proti Eibaru nepredviedol najlepší výkon.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

GabrielSVK

20
2019-05-23 14:03:06

Jáj bazmeg, porazí ma, ak tu bude Valverde aj ďalšiu sezónu.

marke7

29
2019-05-23 14:17:54

Takže opět budeš doufat, že ti Messi zachrání prdel.

David777

5
2019-05-23 15:26:08

Všetko zlé je na niečo dobré. Keď nevedeli vyhrať s tou zostavou proti Eibaru, tak sa budú veľmi trápiť proti výborne hrajúcej Valencii. Keď prehrajú bude to samozrejme škoda, ale dúfam, že to tým pádom bude posledný zápas Valverdeho na lavičke...

Chleba123

8
2019-05-23 16:28:53

Ve 21. století, Barcelona prohrála jen 2x finále Copa del Rey a to vždy proti Realu Madrid. Jsem si skoro jistý, že proti Valencii neprohrajem, finále se bude hrát úplně jinak jako proti Eibaru a uvídíte, že každý kdo bude na hřišti bude výborný. Chtěl bych, aby šel ten krypl pryč, ale to finále neprohrajem..

LaBrie

12
2019-05-23 16:59:39

Roberto na kridlo.....on je naozaj "univerzalny" to znamena, ze je priemerny. Vyborneho alebo vynikajuceho hraca nedavaju na ine posty. To po odchode Cillessena ani nemusia kupovat novu dvojku, je tu Roberto...

Oleguer23Legend

9
2019-05-23 18:15:31

LaBrie - presne to som tu pred pár dňami písal a zmínuskovali ma tu, Roberto je univerzál, ale len preto, že všade kde dokáže zahrať, je priemerný, nikde to neni úlný flop ale bohužial ani top.... do brány by som ho nedával, lebo jeho najsilnejší atribút - nahrávka dozadu by tam nemohol vyniknúť :D

Miklaella

-1
2019-05-23 23:04:12

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.