Nekonečné jedenásťročné čakanie je po včerajšku pre Valenciu minulosťou a Los Che sa konečne tešia zo zisku trofeje. Družstvo vedené Marcelinom má za sebou fantastickú sezónu, i napriek pomalšiemu začiatku sa napokon dokázalo strhujúcim finišom prebojovať do skupinovej fázy Ligy majstrov a včera navyše na svoju stranu získalo po výhre nad Barcou titul z Copa del Rey. Po finálovom stretnutí predstúpilo pred novinárov hneď viacero ľudí z valencijského tábora. 

Dani Parejo (kapitán)

"Z pohľadu Valencie je to najšťastnejší deň v mojom živote."

"Je to celé neuveriteľné, tento klub si zaslúži podobných dôvodov na radosť oveľa viac. Pôsobím tu ôsmy rok a nemám slov. Počas takého dôležitého roka, akým je sté výročie nášho založenia, sme prepísali históriu. V skupinu týchto hráčov som veril vždy a teraz mi opäť došli slová. Môžem sa len všetkým poďakovať, týmto fanúšikom, hráčom, trénerom. Ďakujem."

"Tento rok by bol neuveriteľný už nech by to dnes dopadlo akokoľvek."

Kevin Gameiro

"Sme neuveriteľným spôsobom šťastní, máme za sebou mimoriadne ťažké stretnutie, nabehali sme obrovské množstvo kilometrov, ale zvíťazili sme. Mám z nás obrovskú radosť, fanúšikovia si to zaslúžili a klub taktiež. Tieto chvíle si musíme užiť."

"Mágia a čaro futbalu spočívajú práve v tom, že vaša taktika niekedy funguje dokonale a niekedy vôbec. V prvom polčase to bolo veľmi náročné, zatiaľ čo v tom druhom sme sa prezentovali obrovským charakterom, sme veľmi silným mužstvom. V kľúčových chvíľach sme boli veľmi súdržní, mysleli sme výlučne na tím, a to bolo rozhodujúce. Odmena v podobe titulu je neuveriteľná. Nemám slov, som veľmi šťastný."

"Už sa tešíme na oslavy vo Valencii. So všetkými tými ľuďmi to bude nádherné."

Carlos Soler

"Na túto chvíľu som čakal nesmierne dlho, je to sen, ktorý sa zmenil na realitu. Rád by som to venoval svojmu ujovi, kiežby to len mohol vidieť na vlastné oči."

Domenech

"Moje meno už teraz nikto nebude môcť vymazať z histórie tohto klubu. Je to neuveriteľný pocit!"

Zdroj: marca
Foto: marca

BayernMunchen

4
2019-05-26 12:22:50

Gratulujem valencii. Drzim vam palce aj v superpohari!

mikimi122

12
2019-05-26 12:51:16

Ako nie, žeby som im to neprial, ale vyhrali viac vďaka Ernestovi ako vďaka sebe. Pevne dúfam, že táto finálová prehra za niečo stála a že to nebolo zbytočné - Valverde OUT!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.