Madridský denník AS informuje, že po skončení finále Copa del Rey došlo k rozhovoru o stave v tíme medzi najdôležitejšími hráčmi FC Barcelona. Počas rozhovoru sa hľadali príčiny slabých výkonov tímu v rozhodujúcej časti sezóny.

Barcelona a jej fanúšikovia zažili ďalšie veľké sklamanie, keď vo finále Copa del Rey prehrali s Valenciou. Aktuálna situácia v klube začína trápiť aj najdôležitejších hráčov na Camp Nou. Madridská tlač informuje, že v aute cestou na letisko sa po finále na Benito Villamarin zhovárali Leo Messi, Luis Suarez, Gerard Piqué a Pepe Costa, ktorý je takisto zodpovedný za riešenie problémov hráčov prvého tímu.

Tieto osoby v aute živo diskutovali na tému neúspešného záveru sezóny vyše 20 minút. Rozhovor bol tak dôležitý, že spomínaná štvorica zostala v aute ešte dlho po tom, ako zvyšok tímu nejaký čas predtým odišiel. Všetci následne museli počkať na ďalší autobus, ktorý zváža cestujúcich na terminál na letisko.

Madridský denník AS však píše, že nikto nespochybňuje budúcnosť trénera Ernesta Valverdeho na pozícii trénera. Náhle stretnutie a živá diskusia najdôležitejších hráčov mužstva v každom prípade svedčí o tom, že hráči vidia potrebu zaviesť v tíme urgentné zmeny a nájsť odpovede na mnohé otázky, ktoré po sebe zanechal koniec sezóny.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

adriano

4
2019-05-27 07:54:04

Takéto zvasty akoze hráči idú riešiť veci v klube.Nech ešte novinári zistia ocom viedli debatu a k čomu dospeli.Zaujimave zistenia sa človek dozvedá o klube ako funguje.Cize fungovanie klubu majú nastarost hráči oni rozhodnú čo ďalej a tréner a šéf klubu barto.




BW000

26
2019-05-27 08:08:24

A v aute s nimi sedel aj novinár madridského denníka AS, ktorý poskytol tieto tajné informácie svetu:-)

naqiria

19
2019-05-27 08:08:59

Ak Valverdeho neodvolaju, tak prvorade co sa musi zmenit je Messidependencia. Ved taky svetovy klub ako je barcelona nemoze takto hrat. Messi akciu zacina a aj konci. Hraci su totalne dosrati nieco urobit, tak len vyhladaju Messiho, ved on nieco spravi. Nedajboze Leovi zapas nevyjde, alebo ho super odstavi taktikou a hra barcelony sa zmeni na nezmyselne bago. Ako moze zaloha odbremenit Lea ked hrame vzdy na 3 zaloznikov, posuvacov lopty? kto z busquetsa vidala a rakitica nahradil iniestu alebo xaviho? kto je tam ta motorova mys, ktora beha a maka a pressuje?(toto z casti robi vidal). ziadna kreativita v zalohe, ziadne kridla, ktore by potiahli hru po ciare. pokial sa rapidne nezmeni zlozenie zalohy na buducu sezonu, mozeme opat ocakavat sklamanie. Ked je valverde dosraty, ze stale dava defenzivnych zaloznikov, nech sa pozrie na Pepa v City. tam hraju v zalohe Gundogan, Silva, Silva. jediny gundogan sa da pokladat za mierne defenzivnejsieho ostatny su utociaci zaloznici, a ako to tam paradne funguje...

Shearer

4
2019-05-27 08:10:16

Fuuuuu, tak teraz som už úplne pokojný. Som rád, že im záleží na budúcnosti Barcy...
Takéto žvasty nech si ten madridský denník strčí do svojich análov. Čo si myslia, že všetci žerieme seno a zapíjame ho vodou?

FCBkraken

9
2019-05-27 08:13:49

take sracky uz idu kazdemu na nervy ,,kazdy sa len rozprava s kazdym ,,do medii furt tie iste sracky naucene naspamat ,,vsetci sa maju dobre ,,bola to vynikajuca sezona ,,co by ine timy dali za semifinale LM a finale cdr a ligu ,,aj tak sa nic nezmeni ,,vedenie urcite nevyhodi rakitica buskeca roberta suareza a valverdeho ,,pamatajte ze buducu sezonu to bude to iste

BW000

9
2019-05-27 08:20:45

Absolútne neverím rečiam, že hlavné slovo v šatni majú hráči a tréner je len do počtu... hráči si môžu želať čo chcú a aj to verejne povedať, my si môžme takisto myslieť čokoľvek, ale rozhodnutia robia iní... každý kuchár varí s tým, čo má k dispozícii, druhá vec je, že z Valverdeho asi top kuchár nikdy nebude...nevie skombinovať tie správne ingrediencie... ale niekomu slabý odvar zjavne stačí...

frkmrk

4
2019-05-27 08:53:04

FCBKraken, stotoznujem sa s Tebou, lebo casta odpoved nasich hracov je: co by ine timy dali za to keby?a pritom sa nezamyslia, kde by boli ine tymi s takym rozpoctom ako Barca?

mito669

5
2019-05-27 10:49:57

Odkedy je Suarez klucovy hrac a odkedy hraci rozhoduju co sa bude diat v klube... Podla mna maju hraci az prilis velke pravomoci kde kolkokrat je aj trener bezmocny a musi sa im podriadit

xdiko

5
2019-05-27 15:17:38

Zial v barce nieje trener bezmocny, ale dusevne nemocny, ked po takto spackanej sezone a 2. potupnom vypadnuti z LM povie, ze sa citi dobre a citi silu pokracovat dalej. Asi sa nazdava, ze ho vsetci tlacia kupredu, zatial co ho tlacia z dveri von.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.