Josep Guardiola, súčasný hlavný manažér Manchestru City, a tréner FC Barcelona Ernesto Valverde sa stretli v Barcelone. Ich míting sa mal podľa informácií katalánskeho periodika SPORT uskutočniť v pondelok počas obedných hodín, pričom jeho dejiskom bola údajne dobre známa barcelonská reštaurácia najvyššej kvality. 

Katalánsky denník SPORT vo svojom aktuálnom vydaní píše o stretnutí kormidelníkov dvoch popredných európskych celkov, Pepa Guardiolu z Manchestru City a Ernesta Valverdeho, ktorý pôsobí v FC Barcelona. Uskutočniť sa malo v jednej z popredných barcelonských reštaurácií, ktorej názov, každopádne, spomínaný denník nešpecifikuje, pričom obaja sa na ňom dohodli ešte pred tým, ako ktokoľvek tušil, v akej náročnej situácii sa ocitne manažér blaugranas. Dohodnúť sa mali ešte pred tým, ako úradujúci španielski šampióni vybuchli v semifinálovom stretnutí najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Ligy majstrov s Liverpoolom a následne prehrali i vo finále Španielskeho kráľovského pohára s Valenciou. 

Guardiola a Valverde sú dobre známi svojím mimoriadne priateľským vzťahom, stretávajúc sa mimoriadne často a rozprávajúc sa o svete futbalu i mnohých iných témach. Pre oboch je, koniec koncov, Camp Nou domovom a vystupovali ta aj ako hráči, aj ako tréneri. Kým Pep pôsobil ako profesionálny futbalista v prvom barcelonskom tíme počas viac ako desiatich rokov, aby sa z neho stal jeden zo strojcov legendárneho dream teamu Johana Cryuffa, Txingurri si obliekal dres azulgranas počas troch ročníkov od roku 1988. 

Guardiola sa rozhodol zdržať v týchto dňoch v Barcelone dlhšie, keďže sa rozhodol po náročnej sezóne zobrať si na pár dní dovolenku. Spoločne so svojím City má za sebou fantastický ročník, počas ktorého získal s výnimkou Champions League všetky trofeje, ktoré mohol, no do práce sa vráti už prvého júla, keď sa začne pripravovať na nadchádzajúcu sezónu. "Je to najlepší tréner na svete a všetky tie pochvaly, ktoré dostáva, si plne zaslúži," vyhlásil o ňom len nedávno Jürgen Klopp.

Zdroj: sport
Foto: sport

ValveOUT

16
2019-05-29 19:31:12

deges sa moze ucit od MISTRA.

Danny

top komentár
54
2019-05-29 19:41:35

Mozno si pep chodi po rady :D

srdcarek

6
2019-05-29 19:59:31

Jedine po také ako netrénovať :D

srdcarek

2
2019-05-29 19:59:33

Jedine po také ako netrénovať :D

Mascherano

5
2019-05-29 19:59:35

https://www.youtube.com/...
Je to frajer ten Klopp

PEKKI

9
2019-05-29 20:32:18

myslim ze tato informacia je tak na urovni tejto stranky ,...sprostost ako valverde

ximpp

-2
2019-05-30 01:10:02

To je hezká tradice, trenér nejlepšího tÿmu a trenér nejlepšího týmu starých pànů by se měli o Vànocích potkat každý rok s takovým předstihem.

Gabrieloo

2
2019-05-30 13:21:02

som zvedavy ci by sme sami o sebe pisali rovnako ako o City ked by sme vahrali CdR. City má za sebou fantastický ročník, počas ktorého získal s výnimkou Champions League všetky trofeje - ine muzstva a fanusikovia oslavuju aj male uspechy a vacsie este viac. U nas je uspech iba treble a to sa podarilo iba par krat v historii.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.