Matthijs de Ligt, holandský stredný obranca sledovaný FC Barcelona, poskytol ďalší rozhovor, tentoraz médiu Veronica Inside. Opäť nám však o svojej budúcnosti nepovedal veľa. 

Prečo ste sa zatiaľ nerozhodli o svojej budúcnosti?

"Dôvody sú veľmi citlivé. Už nejaký čas vychádzajú informácie hovoriace o mojej budúcnosti, a to sa ešte ani nezačalo prestupové obdobie. Ja tieto špekulácie nepíšem."

Čo hovoríte na to, že Koeman nevylúčil svoj príchod do Barcelony?

"Pôsobil ta už ako hráč. Povedal tiež, že by to bolo jeho snom, ale nateraz ostáva naším reprezentačným trénerom a nikomu inému sa neupísal."

Bola by pre vás motivácia, keby sa stal trénerom Barcelony?

"Je fakt, že ma dobre pozná, ale skutočnosť, že sme obaja Holanďania, by veľa neovplyvnila."

Kedy sa rozhodnete?

"V prvom rade chcem ukončiť sezónu a koncentrovať sa len na to. Zatiaľ neviem, či absolvujem predsezónnu prípravu v novom klube, alebo v Ajaxe. Neviem síce, kedy sa rozhodnem, ale dúfam, že to bude čo najskôr."

Zdroj: sport
Foto: sport

Tomy11

0
2019-06-02 19:19:27

“Ja tie špekulacie nepíšem” ale aby ich ukončil tak to nie nechápem prečo proste nepovedia na rovinu ako to bude.
To su prípady aj iných footbalistou
(Neymar,Grizman a mnoho dalších...)

Rossel

-2
2019-06-02 19:29:20

lebo niekedy takéto priame vyjadrenia o aké ty žiadaš môžu stáť klub neskutočné peniaze... keby Neymar povedal o odchode a nevedelo by sa že barca dostane 222M tak by Borussia tak nepodojila Barcelonu na Osmanovi...a to je len jeden príklad, tých vecí za tým je mnoho viac, preto si nastaviť prah trpezlivosti trošku vyššie a spokojne prežiť toto obdobie plné novinárskych "kačíc"

Sabinho

9
2019-06-02 19:42:59

Ja by som povedal, že nechce sedieť na tribúne ako všetci mladíci pod Valverdem a tak čaká až čo sa stane na poste trénera ... bohužiaľ to vedenie je na tom tak zle, že už ku nám pomaly ani nikto nechce ísť :( Bartomeu vedie Barcelonu do záhuby ... #BartomeuDimitea

Tomy11

1
2019-06-02 19:41:11

Toto čo si uviedol je naozaj vynimočne čo sa stalo u neymara...
Borussia vedela že Dembelé odíde preto ho nechala sedieť na lavičke....
Prečo Grizman nepovie nič?
Hazard mlčí...
A mnoho dalších....
Mne jedine vychádza z toho že oni samotný hráči aj ich agenti chcú aby sa to natahovalo a písalo sa o ních aby mali velký medialny záujem....
Ale niekdedy to je už na nervy...

Rossel

3
2019-06-02 20:26:33

neviem ani prečo ťa to tak trápi...veď je to ich vec či povedia či nie, možno majú viac zmlúv, možno sa rozhodujú možno rokujú...určite v takom štádiu nepoviem nič aby som si nezavrel dvierka...a keď spomínaš ten mediálny záujem, myslím že cieĺom mnohých je spraviť zo seba značku ktorá pritiahne milióny...nič čo by sa nedalo chápať...

PEKKI

0
2019-06-02 20:35:27

presne,.. pise ich forca barca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.