Ahojte culés. Sezóna sa nám skončila, hoci nie práve najslávnejšie, no nechajme sa prekvapiť, čo pre nás Barcelona pripravila počas letného prestupového obdobia. My sme pre vás nachystali už teraz niekoľko noviniek vo fanshope na letné obdobie.

Chceme sa vám v prvom rade poďakovať za vašu priazeň. Fanshop aj vďaka vám postupne napreduje a vďaka fanshopu sa na forcabarca.sk v priebehu krátkej budúcnosti objavia prekvapenia, na ktorých sa v súčasnosti usilovne pracuje. Ale nepredbiehajme.

Spojili sme sily s novým slovenským dodávateľom, aby sme pre vás pripravili túto kolekciu. Je určená na bežné nosenie, ale aj na športové účely. Sám som tieto kúsky niekoľko týždňov pred vydaním testoval. Som presvedčený, že vás poteší kvalita a jemnosť textilu, ktorý sa príjemné nosí. V ponuke odteraz nájdete aj cestovnú tašku z kvalitného materiálu, ktorú môžete využiť na rôzne príležitosti. Zaujme samozrejme aj logo, na ktorého dizajne si sme dali záležať.

V súčasnosti na novinky vo fanshope berieme predobjednávky.

Svoj kúsok si môžete zakúpiť tu!

 

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

Lionelko

4
2019-06-03 21:17:12

Počkám na zlepšenú cenu a objednávam

Tom91

-17
2019-06-03 21:31:19

Dobrá zlodejna....že vás hnaba nefackuje tisknout Lea a Xaviho na trika za pár korun a prodávat to za stovky :D Ale na druhou stranu chápu, z něčeho žít musíte.

Lukas

17
2019-06-03 21:49:46

Najjednoduchšie je hejtovať a nič o tom nevedieť, v každom prípade je za tým kopec roboty a všetko sa rieši v rámci SR, takže predstava miliónových zárobkov je mylná. Tých pár eur, čo to zarobí však pomôže na chod webu a ďalšie novinky, ktoré prídu v blízkej budúcnosti. Navyše, podobné tričká si culés v našom regióne skutočne nemajú odkiaľ zaobstarať, tak sme im vyšli v ústrety :)

Tom91

-16
2019-06-03 22:23:21

Ale jdi ty truhlíku. Já nehejtuju, já vás mám rád :D jen trošku vím jak to chodí a co si budem povidat... A že si to cules nemají odkud obstarat ..prosimtě vždyť mi i moje přítelkyně která o fotbale slyšela jen ode mě na vánoce koupila povlečení, oblečení a milion dalších věcí co se týče Barcy :D zase takové srdceryvné hlouposti si vymyslet nemusíš oba víme že je to jen o kšeftu. Ale jak říkám, prekladate a občas i sami napíšete dobře články takže si to zasloužíte.

2sjr

12
2019-06-03 22:54:11

Super logo. Palec hore

cruyff

-6
2019-06-04 10:35:38

original je C s fajkou dole..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.