Bývalý hráč Barcelony sa stretol s novinármi a obšírnejšie hovoril aj o svojom pôsobení na Camp Nou či témami súvisiacimi s Blaugranas.

Návrat Neymara do Barcelony

"Táto otázka sa netýka mňa. Ak však mám vyjadriť svoj názor, tak môžem povedať, že Neymara poznám osobne a mal obrovský prínos ako v hre Barcelony, tak aj v atmosfére v šatni. Môžem povedať len toľko. Rozhodnutie o jeho návrate záleží od iných osôb. Má však moje sympatie. Je to človek s veľmi dobrým srdcom. Pokiaľ ide o čisto futbalový pohľad, samozrejme, že môžeme mať lepšie aj horšie momenty, ale vzhľadom na talent a kvalitu je jedným z najlepších hráčov na svete. Neustále to bude dokazovať."

Prestup Griezmanna

"Radšej svoj názor na túto tému nebudem vyjadrovať. Všetko sa vysvetlí v najbližšej budúcnosti."

Život po odchode z Barcelony

"Po mojom odchode som sa snažil stať dôležitým hráčom bez ohľadu na miesto pôsobenia, snažil som sa neustále rozvíjať a byť jednoducho šťastným človekom. Zatiaľ sa mi to darí a určite to najlepšie mám ešte pred sebou."

Možný návrat do Barcelony

"Najdôležitejšie je to, čo sa deje tu a teraz. Keď sa sústredíme na to, vtedy sa všetko vyvíja lepšie. V Betise sa cítim veľmi dobre a sústredím sa na prácu každý deň. Nemyslím na nič iné. S týmto klubom mám platnú zmluvu a cítim, že títo neuveriteľní fanúšikovia ma majú veľmi radi."

Matthijs de Ligt

"Vidím, že je to veľmi dobrý stopér a na svoj vek má aj veľmi veľkú osobnosť. Má ohromný potenciál."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

1
2019-06-06 20:39:18

Už ma to čakanie zabíja. Už chcem vedieť ako sa rozhodne de Ligt. Veľmi rád by som ho tu chcel, ale bojím sa, že prestúpi inde ako napr. do Liverpoolu, ktorý by sa jeho kúpou ohromne posilnil. Myslím, že to bude buď Barca alebo Liverpool, lebo v PSG by sa neuväznil. Dúfam, že ho neodradí to, že Umtiti z tade nechce ísť preč. Ak by si de Ligt ponechal formu z minulej sezóny, tak verím, že na lavičku by poslal aj Umtitiho a aj Lengleta.

footballister

1
2019-06-06 22:12:14

Hmm, a ty si myslíš ze Lenglet a Sam sú horší ako Ligt?

mikimi122

1
2019-06-06 22:26:38

Nie, ja si myslím, že de Ligt je lepši ako Lenglet a Umtiti, aj keď zdravý Umtiti by ako tak ešte mohol mať trochu navrch. Hlavne de Ligt je čoraz viac nebezpečnejší pri rohoch, čo by sa nám mohlo hodiť. Teraz s Anglickom bol prvý gól jeho chybou, ale to sa od tak mladého hráča ešte dá očakávať. Ale odčinil hneď svoju chybu krásnou hlavičkou.

Oleguer23Legend

1
2019-06-07 00:36:09

De Ligt možno príde, ale len vtedy ak mu do zmluvy dajú, že musí odohrať trebárs minimálne 70 percent hracieho času, samozrejme ak nebude mať náhodou velký výpadok formy, to by tam mali doplniť. Snáď to nejak takto vyriešia aby z neho mistr Valverde nemohol spraviť diváka.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.