Belgičan sa k Barcelone pripojil ešte v roku 2014 z Arsenalu Londýn za 15 miliónov libier, no kvôli zraneniam si objavil len v 34. zápasoch. Teraz je jasné, že po sezóne na Camp Nou končí. Médiá tvrdia, že obranca si už našiel aj nový klub.

Thomas Vermaelen je od 1. júla tohto roku voľným hráčom. Zmluva v Barcelone mu končí deň predtým a je jasné, že k jej predĺženiu nedôjde. Madridský denník AS tvrdí, že Vermaelen bude ďalej vo svojej kariére pokračovať v Grécku, presnejšie v Olympiakose. Do klubu odíde na základe voľného prestupu.

Vermaelen v sezóne 2016/2017 strávil sezónu na hosťovaní v Ríme, ale aj tam väčšinu času nehral kvôli zraneniam. Tie mu poznačili celú kariéru. Ak bol zdravotne v poriadku a dostal sa na trávnik, odviedol vždy skvelú prácu. Svalové zranenia ho však prenasledovali neustále. Z tohto dôvodu sa Katalánci rozhodli s hráčom nepredĺžiť zmluvu.

zdroj: dailymail.co.uk
foto: fcbarcelona.com

Messibest10

top komentár
74
2019-06-08 08:51:27

Bol to spoľahlivý hráč len Škoda tých zranení. Dúfam že sa mu bude dariť.

maryann

28
2019-06-08 09:39:54

Ked hral zdravy,mal som pri nom vacsiu istotu ako pri Umtitim a Lengletovi dokopy.Ti ked nestihaju-fauluju,Vermaelen vynimocne...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.