FC Barcelona by najradšej Denisa Suáreza predala už počas nadchádzajúceho prestupového obdobia, pričom galícijský stredopoliar má na stole hneď viacero zaujímavých ponúk. Jedna z nich podľa všetkého prichádza aj z La Ligy Santander. 

Stanica RAC1 prichádza so zaujímavou informáciou, podľa ktorej využili predstavitelia vedenia Valencie CF nedávne stretnutie Asociácie európskych klubov ECA na to, aby sa informovali o budúcnosti Denisa Suáreza. Ba čo viac, na Malte, kde sa akcia uskutočnila, mali prebehnúť medzi Mateum Alemanym z direktívy Los Che a predstaviteľom FC Barcelona Óscarom Grauom prvé diskusie. Obaja si mali dohodnúť ďalšie stretnutie. 

Kľúčovým menom má byť podľa všetkého valencijský tréner Marcelino García, ktorý si osobne Denisa vyhliadol. Čiastka, za ktorú by pritom mohol klub posilniť, sa pohybuje okolo sumy dvadsať miliónov eur. 

Poznamenajme, že Suárez, ktorý strávil posledné týždne sezóny trápiac sa so zdravotnými problémami, je aktuálne v Barcelone, kam sa vrátil po hosťovaní v londýnskom Arsenale. Mladík aktuálne podstupuje finálne fázy svojej rekonvalescencie. 

Zdroj: md
Foto: md

MaTysk

2
2019-06-10 07:39:49

Jak, že je v Barcelone veď na instagram pridáva fotky zo Seycheloch :D

LaBrie

1
2019-06-10 11:16:49

Myslim si, ze Marcelino z neho dokaze dostat viac....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.