Členovia vedenia FC Barcelona sú pripravení vypočuť si všetky ponuky, ktoré sa ocitnú na ich stole za Jeana Claira Todiba. Posledným klubom, ktorý o talentovaného futbalistu prejavil záujem, je Watford, družstvo funkcionárom blaugranas spriatelené a dobre známe. 

Podľa informácií katalánskeho denníka SPORT ubehlo iba niekoľko dní od okamihu, keď samotný majiteľ Watfordu Gino Pozzo a športový riaditeľ celku Filipo Giraldi navštívili Barcelonu. Obaja sa mali v stredisku Ciudad Condal stretnúť s predstaviteľmi blaugranas, aby spolu rozoberali budúcnosť Jeana Claira Todiba a komunikovali o príapadnej operácii jeho prestupu. 

Watford má byť očarený Todibom natoľko, že údajne akceptuje akúkoľvek formu jeho zisku, či už pôjde o trvalý transfer, alebo len o hosťovanie. Cieľ je jediný, aby mladík pôsobil v nasledujúcej sezóne na Vicarage Road, nech sa stane, čo sa stane. Tím z Ostrovov je dobre známy tým, že preferuje hru s množstvom mladíkov a rodák z Francúzskej Guayany by ta mohol dostávať zaujímavé a štedré porcie minút. 

Katalánci, každopádne, trvajú na tom, aby Todibo odštartoval letnú prípravu v Barce. Tréneri úradujúcich španielskych šampiónov o ňom majú vysokú mienku a do budúcnosti v ňom vidia pre družstvo dôležitého hráča. Rozhodli sa teda, že devätnásťročný stopér by mal ostať minimálne v júli a počas začiatočných dní augusta, pričom definitívne rozhodnutie o jeho budúcnosti by mohlo padnúť po tom, čo o ňom povie Ernesto Valverde. 

Nech to teda bude akokoľvek, jedno je zrejmé, celá operácia ostáva vskutku otvorená. Záujem zo strany britského celku je enormný a Barca je ochotná vypočuť si všetky ponuky, ale na druhej strane budú dôležité i financie a otázka, nakoľko Jean-Clair zaujme trénerov. Denník SPORT napokon dodáva, že v celej veci nehrá žiadnu rolu prípadný príchod Matthijsa de Ligta. 

Todibo zavítal do Barcy ôsmeho januára tohto roka, avšak v prvom tíme azulgranas dostal na scéne Primery División iba dve príležitosti. Ako by ste o ňom rozhodli Vy?

Zdroj: sport
Foto: sport

marke7

19
2019-06-10 07:29:34

Mimo téma: Kaká se vyjádřil ohledně zlatého míče. Podle něj to má určitě získat van Dijk, protože když je šance, aby to vyhrál obránce, musí se to udělat. Tuším, že něco podobného řekl i Koeman. Už by měl někdo ze slavných říct něco na podporu Messiho v tomhle, protože ta mediální masáž fakt nabírá na obrátkách. Bylo tu spoustu skvělých středních obránců, kteří ho nikdy nezískali a přitom vyhráli během sezóny co se dalo. VVD je výborný, ale přijde mi jako opět uměle dotlačený kandidát. Prostě hlavně, ať to nemá Messi.

harry525

23
2019-06-10 07:35:55

Alebo "Ked to nebude mat Ronaldo, tak nech to urcite nevyhra Messi"... Otazka je, ci by to platilo aj opačne...

marke7

12
2019-06-10 07:52:42

Přesně takhle to působí. Všichni fans Ronalda začnou teď hlasitě podporovat van Dijka.

BayernMunchen

12
2019-06-10 08:40:36

Zebracky madridsky lavickar bude podporovat kazdeho, len aby to nevyhral hrac barcelony. Ake Messi si za to moze sam. On ma moc vyhnat nosateho sasa z klubu a namiesto toho aby to urobil, podporuje ho a necha si nicit karieru

Fishinko

10
2019-06-10 07:46:41

definitívne rozhodnutie o jeho budúcnosti by mohlo padnúť po tom, čo o ňom povie Ernesto Valverde

má o 11 rokov menej ako mne vyhovuje, urcite predat

kacejik

19
2019-06-10 08:08:53

Todibo, neexistuje predať ho Max. na sezónu na hosťovanie a potom späť do BARCY. Ale ja by som ho nedával ani na hosťovanie,na ďalšiu sezónu dúfam že bude mať oveľa väčšiu minutáž a keby prišiel Dr Ligt v čo dúfam tak postupne stoperska dvojica- De Ligt, Todibo.

LaBrie

0
2019-06-10 11:22:27

Tiez by som to takto formuloval.

kluc

1
2019-06-10 11:40:00

Určite potrebuje prax, Pique má ešte dobrú formu a je naňho spolahnutie.
Za mňa ak príde de Ligt tak Todibo hosťovať na rok, ak nie tak Piquemu dvojku robiť a o rok základ a Pique ako štvrtý stopér bude super.

Katalan18

0
2019-06-10 18:10:37

Bohužel při vedení čupiciho šaška na naší lavičce nemá Todibo šanci se dostat výrazně na plac, takže další vyhozené peníze. Tak jako asi nepřijde nakonec ani De Light.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.