Sezóna 2018/2019 nepatrí v kariére Jaspera Cillessena práve medzi tie najvydarenejšie. V poslednom zápase uplynulého ročníka totiž Holandsko prehralo finále Ligy Národov s Portugalskom. Predtým Cillessen nevyhral ani finále Copa del Rey Barcelony proti Valencii.

"Je to druhé finále v krátkom čase, ktoré som prehral. Bolí to," priznal Cillessen po svojom 50. štarte v národnom drese. Druhý brankár Barcelony tak začína zaslúženú dovolenku, no musí sa rozhodnúť, čo ďalej. Chce totiž opustiť Camp Nou, aby mal možnosť chytať viac, ale zatiaľ nevie, kam ho osud zavedie: "Najprv sa musím spolu s mojim agentom rozhodnúť. Predtým si však chcem oddýchnuť," priznal.

Holanďan si je vedomý toho, že táto sezóna nebola práve najlepšia: "Vo všeobecnosti to bola ťažká sezóna. Odohral som málo zápasov, mal som niekoľko zranení a veľa cestovania. Takisto som prehral 2 finále. Chcem na túto sezónu zabudnúť najskôr ako to bude možné," vyhlásil Cillessen.

Barcelona za brankára dostala množstvo ponúk, ale ako informuje madridský denník Marca, za menej ako 40 miliónov eur sa z Barcelony neodsťahuje. Doteraz sa Katalánci na jeho predaji nedohodli so žiadnym záujemcom, hoci Cillessen nemal ďaleko k odchodu do Benfiki.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

BayernMunchen

21
2019-06-10 15:25:42

Akoto ze Jasper nevyhlasuje ze sezona bola uspesna a citi sa dobre? No lebo odchadza a nemusi uz liezt sasovi do riti ako roberto ci rakitic

Kingmarek92

4
2019-06-10 15:34:30

A to muzes byt Jaspere rad ze jsi nehral i finale lm , to byses hned odbachnul po uspesne sezone : ) a amici by o tobe natocili film....spanelsky sen :-)

MimoObraz

-8
2019-06-10 21:28:47

Vy sedlaaaaci a neee FCB!!! Ste hlupaaaci a neee FCB????

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.