Predstavitelia Eibaru už pred dvomi týždňami využili možnosť trvalej kúpy Marca Cucurellu, čo ich stálo dva milióny eur. Háčik však spočíva v tom, že FC Barcelona má i naďalej právo získať ho naspäť, a to za štyri milióny eur. Ba čo viac, Katalánci tento variant reálne zvažujú, a to sa funkcionárom z Ipiruy vôbec nepozdáva, keďže chcú so zadákom spolupracovať aj naďalej. 

Ubehol presne týždeň od okamihu, keď sa v Eibare rozhodli využiť možnosť opcie o kúpe Marca Cucurellu, ktorý ta strávil uplynulý ročník na hosťovaní z FC Barcelona. Klub to stálo dva milióny eur, no Katalánci ho naspäť môžu kúpiť za štyri milióny, čo sa podľa všetkého v blízkej budúcnosti naplní. 

O celej záležitosti hovoril pred novinármi športový riaditeľ Eibaru Fran Garagarza. "Pre Eibar je skutočnosť, že Barca ho chce získať naspäť, mimoriadne zlou správou. Na druhej strane je však pozitívne, že náš postoj je úplne jasný, Barce sme jasne ukázali, že s týmto mladíkom do budúcnosti rozhodne rátame a počítame," komentoval popredný člen direktívy. 

"Bude to ešte dlhé leto. Cucurella zaujal viaceré kluby po celom svete, keďže je chlapcom, ktorý je stále nesmierne mladý, no na druhej strane sa vyznačuje svojou obrovskou všestrannosťou. My v Eibare, každopádne, chceme veľmi, aby ostal, hoci to nezávisí od nás. Barcelona má právo kúpiť ho, a keď to bude považovať za správny krok, stane sa tak," dodal. 

Cucurella má stále iba dvadsaťjeden rokov, no v ostatnej sezóne patril medzi najlepších hráčov a ťahúňov celého svojho družstva. Celkovo odohral len na ligovej scéne slušných tridsaťjeden oficiálnych stretnutí, pričom až dvadsaťšesť ráz sa dostal aj do základnej jedenástky. Získal si dôveru Josého Luisa Mendilibara a okrem toho sa mu podarilo aj streliť jeden gól, pričom pozornejší fanúšikovia blaugranas si určite spomenú na to, že sa tak stálo práve proti jeho kmeňovému klubu FC Barcelona.

Zdroj: md
Foto: md

LaBrie

12
2019-06-14 08:56:06

Mozno by bolo dobre ho kupit na striedanie s Albom...a nepredat...

Jamino

-8
2019-06-14 11:49:12

on nevie hrat v obrane

LaBrie

6
2019-06-14 11:50:03

..ani Alba niekedy :)

2sjr

-1
2019-06-14 17:57:10

Tá naša logika . To musí každý hráč odýsť aby sme zistili že by sa nám hodil?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.