Ešte pred tým, ako ho čakajú reprezentačné povinnosti na Copa América, predstúpil hviezdny barcelonský futbalista Luis Suárez pred novinárov. Uruguajčan poskytol zaujímavý rozhovor pre Fox, v ktorom hovoril okrem iného o svojom zdravotnom stave, vypadnutí s Liverpolom a iných témach. 

Operácia, pre ktorú si vyslúžil z tábora fanúšikov Barcelony obrovskú kritiku

"Chcel som sa ju podstúpiť, pretože to už viac nebolo znesiteľné, keby som sa tak nerozhodol, teraz by som na Copa América nebol. Mal som s kolenom vážny problém už od Majstrovstiev sveta, ak by som sa oň nerozhodol postarať, určite by som na tomto turnaji štartovať nemohol."

Leo Messi

"Messi je jeden veľký fenomén a okrem toho môj spoluhráč a priateľ. Aj napriek tomu, že ho mnohí kritizujú, on nikdy nepovie ani slovko, nikdy by si to nedovolil ani voči trénerovi, ani voči niektorému z hráčov jeho tímu."

Vypadnutie s Liverpoolom

"Po tom, čo sme vypadli, som chcel z tohto sveta zmiznúť. Boli to spoločne s okamihmi po Majstrovstvách sveta 2014 najhoršie dni v mojom živote. Nechcel som dokonca ani zobrať svoje deti do školy, pretože som sa bál, že by niekto videl, v akom som bol stave. Niekoľko dní som nebol schopný robiť vôbec nič."

Majstrovstvá sveta 2014

"Po zápase s Talianskom som s dnes už zosnulým Walterom Ferreirom (kondičným trénerom Uruguaja, pozn. red.) dobrú polhodinu plakal. Keď sa ma moja manželka opýtala, čo sa stalo, na začiatku som jej klamal a povedal, že nič, čo bola chyba. Mal som prijať realitu, takto to bolo ešte horšie. Vyhľadať pomoc psychológa bolo dobrým riešením a nesmierne mi to pomohlo. Obával som sa, že moja kariéra je na konci, no keď mi zavolali z Barcelony, plakal som celý deň. Budem Barce do konca života vďačný."

Uruguaj na Copa América 2019

"Máme dostatočne kvalitný káder na to, aby sme zvíťazili. Patríme medzi favoritov a všetky krajiny nás rešpektujú, pretože sme v histórii na tomto podujatí zvíťazili najviac ráz. Najväčším favoritom je však, samozrejme, Argentína, ktorá má najlepšieho hráča na svete."

Zdroj: sport
Foto: md

Didalop

-20
2019-06-15 11:29:59

Plakat si mal po tom trapnuckom divadlu, co si v Liverpoole predviedol. Len si provokoval, simuloval, vsetkym okolo nadaval, stazoval si sa po kazdom suboji u rozhodcu ako sopliak a viac si lezal na zemi ako stal. A ked si mal jednu poriadnu sancu, tak si ju zavrazdil. Lebo tvoju pozornost zamestnavali simulacie a klamstvo. Chod uz do Ciny, tam sa mozes valat a este dostanes aj pekne prachy.

BayernMunchen

-6
2019-06-15 11:43:34

Asi tak. Fnuka ako male decko a pritom bol na ihrisku a mohol to zmenit. Toto nebol zapas kde sme nestastne prehrali o jeden gol, tu stacilo aby sme nedostali 4!!!!!

kluc

22
2019-06-15 12:08:54

Spraviť mohol viac, ale je to srdciar a chápem všetko čo hovorí a mne je to ľúto tiež. Ale taký je futbal, my fanušíkovia to prežívame silno a to ani nehráme, čo sa v ich hlavách musí odohrávať si neviem predstaviť.

okbor

6
2019-06-15 12:10:38

Takže teraz úplne otvorene povedal, že celý rok hral s problémami s kolenom, čomu zodpovedal aj jeho výkon, ale inak je to O. K.. Aj Umtiti s problémami je O. K. a tréner aj vedenie im to žerie a nič sa nedeje. Ako by sa k tomuto postavili Pep alebo Jürgen si len môžeme domýšľať.

Kingmarek92

1
2019-06-15 12:28:55

No nevim ja bych asi po takovem zapase napsal. Hrali jsme co jsme mohli , ale jsme pomalejsi a starsi nez oni a uz jsme na to nemeli ,zlepseni uz logicky neni na miste , meli bychom odejit jako chlapi aby barca mohla vxhravat trofeje. Sory ale snazili jsme se. Nejak podobne se cti odesel xavi a iniesta , ale jak se rika ti jsou jen dva , ale lidsky , charakterove.......staci byt proste chlap.

Milci

0
2019-06-16 03:35:50

Ale bayern munchen dobre napisal stacilo nedostat 4ku ale suarez neni obranca..vtom zapase obrana zhorala ako fakle hlavne stredova pique lenglet...take goly ake dostali to sa nemoze stat tekemu klubu a vtakom zapase tale chyby si mozu dovolit proti alavesu.girona.alebo huelva ani liverpool a este ktomu ked to bude znamenat že nepostupis do finale....ale ani xavi.iniesta nevyhrali kazdy rok ligu majstroov..tak ty furt neptrep..nepostupili cez inter milano do finale..alebo chelsea.ci bayern..naposledy vyhrali z juventusom ale to uz xavi nehral

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.