Dvadsaťročný Moussa Wagué je senegalským pravým krajným obrancom rezervy FC Barcelona, ktorý by v nadchádzajúcom ročníku mohol nastupovať i v prvom tíme. Po svojom prvom roku u blaugranas napísal Wagué fanúšikom krásny list, v ktorom analyzoval ostatnú sezónu. Príjemné čítanie!

"Nuž, nastala tá chvíľa. Skončila sa moja prvá sezóna v Barce. Teraz budem hájiť farby svojej krajiny, kde sa posnažím ukázať, ako som herne vyrástol. Od Majstrovstiev sveta v Rusku sa toho stalo mnoho a teraz chceme pre svoju reprezentáciu získať trofej z Afrického šampionátu. Z Ruska sme sa minulý rok vracali s tak trochu trpkou príchuťou.

Boli sme prvou krajinou, ktorá bola vyradená na základe pravidla fair-play... kvôli dvom žltým kartám! Bolo to naozaj frustrujúce.

Na Svetovom šampionáte sme ukázali, že sme schopní hrať vyrovnanú partiu s kýmkoľvek na svete. Vrátiť sa z Egyptu s titulom by bolo nádherné, bolo by to pre nás po prvý raz v histórii. Sme favoritmi, ale musíme to ukázať na trávniku.

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

el_dominiko

27
2019-06-15 12:52:56

Keď postúpi do prvého tímu, tak by mal hrávať častejšie. Má veľký potenciál.
Dúfam, že jednotkou bude Semedo a neodíde preč. A kebyže odišiel, ako náhradu by som si vedel predstaviť Cancela.
Roberta by som preradil do zálohy, alebo ešte lepšie poslal preč.
Lenže hlavným problémom je Valverde.

mirec365

39
2019-06-15 12:53:12

Toto je náš človek. Hráč hodný dresu blaugrana. Prestaňte čítať trápne bulvárne články o Neymarovi, De Lightovi a podobne. Radšej si 5x prečítajte toto a pridete na iné myšlienky páni. Mes Que Un Club milý diskutujúci ❤️ Už som bol znechutený čítať to tu a konečne svetielko nádeje...

kacejik

8
2019-06-15 13:35:20

Presne tak

footballister

4
2019-06-15 16:10:10

Konečne inteligentný komentár... Ďakujem! A takisto sa pripájam, ten list bol krásne napísaný, ten chlapec má potenciál, aj srdce na to, aby hral u nás.

kacejik

7
2019-06-15 13:46:23

Toto je neskutočne skromný a talentovaný chlapec , podľa mňa jednoznačne v prvom tíme BARCY od tejto nasledujúcej sezóny, buď ako dvojka Semeda a keby odišiel čo dúfam že sa nestane pretože Semedo je perfektný hráč a mal by hrať pravidelne (stále), tak by mohol byť na svojom poste jednotka pra Wague . A k De Ligtovi ak prestúpi do PSG tak ma veľmi sklame. V Barce má budúcnosť, má tu najlepšieh9 kamaráta Frenkieho, podľa mňa by hral základ pretože on už je hráč do základu jednoznačne a v Paríži zapadne prachom v tej supackej lige. A teraz späť k Waguemu je to obrovský simpaťák a máš pravdu mirec365 toto je náš človek hráč hodný dresu blaugrana a ľudia citajme toto lebo toto nás hreje pri srdci a nie tie novinárske kačice ktoré kým to nebude potvrdené neznamenajú vôbec nič a posledná vec, dajte šancu Valverdemu , ja verím že vie čo robí a myslím si že je to perfektný tréner a ja mu verím. VISCA EL BARCAAAA. I LOVE BARCA.

blauigrana

2
2019-06-15 14:24:14

Valverde :(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.