Rafinha Alcantara môže konečne vidieť svetlo na konci tunela. Brazílsky futbalista, ktorý sa vážne zranil ešte v novembri uplynulého roka, je nesmierne blízko od toho, aby dostal zelenú od lekárov. 

Barcelonský odchovanec Rafinha mal na zranenia obrovskú smolu počas celej svojej kariéry, do veľkej miery poznačili jeho hráčsku trajektóriu. Zdá sa však, že teraz dostane ďalšiu šancu, keďže už počas nadchádzajúceho týždňa by mal vidieť zelenú od lekárov blaugranas.

Rafinha si roztrhol krížny väz v ľavom kolene počas ligového stretnutia proti Atlética Madrid ešte v novembri. Stredopoliar odvtedy pilne pracoval na procese svojej rekonvalescencie, aby sa vrátil čo najskôr, no zároveň nie za cenu akéhokoľvek risku. Prioritou je nielenže stopercentne sa doliečiť, ale zaradiť do tréningového plánu cvičenia, ktoré budú slúžiť ako prevencia do budúcnosti. 

Skutočnosť, že syn bývalého ikonického futbalistu Mazinha bude už čoskoro fit, bude kľúčová aj pre otázku jeho budúcnosti. Periodiká z Pyrenejského polostrova sú presvedčené o tom, že hráč by mal blaugranas už čoskoro opustiť.

Zdroj: marca
Foto: marca

el_dominiko

17
2019-06-16 20:25:33

Kebyže nemá smolu na zranenia, tak už mohol byť niekde inde.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.