Takefusa Kubo, nový hráč Realu Madrid, prezradil, že jeho prirovnávanie k Lionelovi Messimu je pre neho cťou. Argentínčanovi zložil obrovskú poklonu. 

Takefusa Kubo strávil štyri sezóny v akadémii FC Barcelona, ale následne sa musel vrátiť naspäť do Japonska, keďže v roku 2015 udelila Medzinárodná futbalová federácia FIFA katalánskemu družstvu sankcie. Teraz sa vracia do Európy, keďže bude hrať za Real Madrid, hoci sa špekulovalo aj o jeho návrate ku azulgranas

Kubo, ktorý sa teraz nachádza na Copa América so svojím výberom Japonska, komentoval skutočnosť, že ho mnohí porovnávajú s Lionelom Messim. "Je to niečo, na čo som nesmierne pyšný, cítim hrdosť, no zatiaľ na jeho úrovni nie som. Chcem sa koncentrovať na to, aby som zlepšil schopnosti, ktorými disponujem teraz," komentoval mladík. 

"Jediný spôsob, akým sa musím prejavovať, je mojimi výkonmi na trávniku. Nič viac," dodal.

Zdroj: sport
Foto: sport

2sjr

32
2019-06-17 07:37:12

Zatiaľ na jeho úrovni niesom - No skromný chlapec.

Milci

1
2019-06-17 08:05:56

Pesne tak vykon na travniku rrozhoduje..či ta noazaj pravom prirovnavaju k messimu..skoda že ta barca vychovala a teraz prestupuje do realu...škoda že sa nedohodli ale neviem kolko sa pohybuju ceny hračou v takom veku..ale nemoze pozerat iba na peniaze 17..rocny chalan..

gulio

1
2019-06-17 17:37:59

Nikdy nebudeš na úrovni Messiho, taká je realita!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.