Podľa informácií britského denníka Mirror predstavitelia FC Barcelona sledujú talentovaného stredopoliara Fulhamu Harveyho Elliotta. Mladíkovi sa končí u jeho zamestnávateľa tridsiateho júna kontrakt. 

Harvey Elliott sa stal počas ostatnej sezóny najmladším futbalistom histórie najvyššej anglickej ligovej súťaže Premier League, keď dostal od Fulhamu šancu vo veku šestnásť rokov a tridsať detí. Stredopoliar sa objavil na trávniku štvrtého mája v osemdesiatej ôsmej minúte na štadióne Wolverhamptonu a pobláznil tak na Ostrovoch miestnu tlač. Ba čo viac, Elliott je držiteľom aj ďalšieho bláznivého rekordu, je tiež najmladším hráčom, ktorý nastúpil v Ligovom pohári, a to vo chvíli, keď mal iba pätnásť rokov a stosedemdesiatštyri dní. 

Fulham avšak medzičasom z Premier League zostúpil do druhej najvyššej anglickej súťaže, a tak chce zázračný anglický chlapec klub opustiť. V súčasnosti údajne čaká na ponuku zo strany FC Barcelona, ktorej predstavitelia ho už dlhšie sledujú. Záujem, každopádne, o neho prejavilo i viacero iných klubov na čele s Lipskom z Bundesligy. 

Zdroj: md
Foto: md

Fishinko

top komentár
52
2019-06-17 08:31:40

dostal od Fulhamu šancu vo veku šestnásť rokov a tridsať detí

30deti vo veku 16rokov, to je fakt zazracny :D

Zubizareta

10
2019-06-17 09:40:12

Podarený preklep

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.