Luis Suarez poskytol rozhovor pre rozhlasovú stanicu RAC1, v ktorom hovoril o svojom zranení, budúcnosti v Barcelone či možnom príchode Neymara na Camp Nou.

Nová deviatka v Barcelone?

"Musíte prijať svoju úlohu a to, čo klubu dáte. V Barcelone musíte byť pripravení na zdravú konkurenciu, všetci máme spoločný cieľ a tým je pomôcť tímu. O tom, kto bude kúpený, nerozhodujem ja a vplyv na to nemajú ani iní hráči. Vždy sa hovorí viac ako by sa malo. Samozrejme je potrebné kúpiť nových hráčov a medzi nimi aj novú deviatku, pretože mám 32 rokov a v januári oslávim 33. Čas letí. Potreba mladých hráčov nepramení z toho, aby so mnou súperili, ale aby klubu zabezpečili budúcnosť."

Neymar

"Mal som to šťastie, že som bol v šatni počas najlepších rokov mojej kariéry spolu s najlepším hráčom sveta Leom a druhý najlepším, ktorý bol vtedy Neymar. Treble bol jedným z našich najlepších výsledkov. Kto by sa nechcel tešiť z takých hráčov ako Ney? Teraz je však hráčom PSG a o prestupových špekuláciách sa hovorí vždy."

Griezmann

"Svoje povedal už pred rokom, je skvelým hráčom, ale v súčasnosti hráva za Atlético a túto tému radšej nebudem komentovať."

Valverde

"Veľmi mu dôverujeme, určuje zloženie zostavy. Niekedy je možné ho kritizovať alebo určitým spôsobom odôvodniť jeho rozhodnutie. Prehra s Liverpoolom však bola chyba nás hráčov. Ak by sa neprihodila, bola by to skvelá sezóna pre nás aj pre Valverdeho. Dôverujeme trénerovi a on dôveruje nám. Vie, že má kvalitných hráčov, ktorí ho podporujú. Rozhodnutie o jeho ďalšej práci však prijíma prezident a vedenie."

Koniec kariéry v Barcelone

"Bol by to vysnívaný scenár, som tu veľmi šťastný a spokojný. Nezáleží to však len odo mňa, ale aj od klubu."

Zranenie

"Poranenie menisku je poranenie menisku. Naposledy sa ma pýtali či by som absolvoval operáciu aj pred finále Ligy Majstrov. Odpoveď je áno. Nechcem ísť do polemiky. Každý športovec s týmto zranením musí absolvovať operáciu, aby mohol hrať ďalej. Zápas s Liverpoolom som ukončil s bolesťami a zranením. Vo finále Ligy Majstrov by som nehral."

zdroj: RAC1, marca.com
foto: fcbarcelona.com

Pader

11
2019-06-19 06:46:38

Viem že to s týmto nesúvisí, ale jak môže Brazília mať 19 striel za zápas a z toho len 1 na bránku? Ako to tam fakt hrajú tak krivé polená?

GabrielSVK

29
2019-06-19 06:58:29

To je možno niečo podobné, ako keď mi mám 75% držanie lopty, ale na bránu nestrelí nikto.

2sjr

6
2019-06-19 08:06:18

V dnešnom futbale by sa už nemalo vravieť o papierovou výťazovy. Je to len blaf pre tiperske spoločnosti . Národné mužstvá sú kvalitné všetky. Jedny majú technických hráčov a iný behavých. Komu sa to podarí skĺbiť vyhráva. A Suaréz je technický zakončovateľ ktorý dokáže aj poriadne ponaháňať súpera len škola s tým kolenom proste to bolo nešťastné načasované. Zato on ale nemôže.

Fishinko

19
2019-06-19 08:32:47

napisat výťazovy, to bol blaf na tvoju slovencinarku, zejo :D

Babco

9
2019-06-19 09:05:48

Nahradit taku cistokrvnu "9" bude velmi ale velmi tazke

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.