O fyzickom stave a forme Luisa Suareza v Barcelone sa diskutuje už nejaký ten čas. Medzitým sa však Suarez na Copa America v reprezentácii ukázal štíhlejší a rýchlejší. Sám hráč priznal, že za posledné obdobie schudol tri kilogramy.

Madridský denník AS uvádza, že Suarez po operácii kolena zmenil svoje stravovanie, aby zredukoval hmotnosť a urýchlil návrat do plného zdravia. Na základe týchto informácií mu s jedálničkom pomohla špecialistka na výživu v Barcelone Maria Antonia Lizarraga. Poskytla mu také riešenia, vďaka ktorým bude mať v budúcnosti menej problémov s kolenom.

AS píše, že Lizarraga predstavila Suarezovi podrobný výživový plán. Uruguajčan má jesť ovocie a zeleninu intenzívnych farieb, musí konzumovať ryby a takisto zdravé oleje ako napríklad olivový olej. Do svojho jedálnička musel zaradiť aj korenie kurkuma. Suarez má zároveň obmedziť konzumáciu alkoholu a miesto červeného mäsa musí častejšie konzumovať kuracie alebo morčacie.

Uruguajčan v januári oslávi 33 rokov a v súvislosti s problémami s kolenami musí dbať o racionálnu výživu. Je to pre neho nutnosť. El Pistolero si v každom prípade uvedomuje stav situácie, že sa musí o svoje telo starať, aby si mohol predĺžiť kariéru a minimalizovať riziko ďalšieho zranenia.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Nalim

-17
2019-06-19 16:18:27

Suarez má obmedziť alkohol. Človek by si myslel, že len Dembo nemá životosprávu. Vázení: futbalisti dobre papajú aj slopkaju. Sua nie je výnimka. Nepi a makej, 8 kg schudni, lebo kupime hroťaka a budeš na lavičke

SamoH

4
2019-06-19 16:21:01

Akú diétu by mu asi tak naordinoval Peťo Križan ?

LaBrie

1
2019-06-19 16:39:07

...dietu "nezer Cica" :)...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.