Kariéru 26-ročného Brazílčana značne poznačili zranenia a šampión La Ligy ho plánuje predať.

Valencia kontaktovala Barcelonu ohľadom Rafinhu, pričom katalánsky klub si svojho odchovanca cení na 15 až 20 miliónov eur. Brazílčanovi ostáva do konca zmluvy už len jeden rok a tak chce vedenie Blaugrana na ňom niečo zarobiť, aby o rok neodišiel z klubu zadarmo. Okrem toto budú potrebovať predávať vzhľadom na aktuálne prestupové špekulácie ohľadom Neymara, Griezmanna či de Ligta.

Rafinha tento rok odohral len 5 zápasov v La Lige kvôli zraneniu z novembra. Barcelona však na sociálnych sieťach informovala, že už je v poriadku a je pripravený na predsezónnu prípravu. Trénerovi Valencie Marcelinovi sa páči najmä všestrannosť barcelonského záložníka, keďže môže hrať všade v strede poľa a aj na krídle. Spomína sa aj hosťovanie, ale Barcelona chce jednoznačne predávať. Podľa zdrojov portálu Goal, Valencia predniesla ponuku v hodnote 12 miliónov eur, Katalánci chcú však minimálne 15.

Medzi týmito klubmi taktiež prebiehajú rokovania ohľadom výmeny brankárov a to Jaspera Cillessena s Netom. Hovorí sa tiež, že ďalší hráč Barcelony Denis Suárez, ktorý strávil polovicu minulej sezóny na hosťovaní v Arsenale, by rád zavítal na Mestallu, tí však o neho zatiaľ neprejavili záujem. Bude teda zaujímavé sledovať, ako sa Kataláncom podarí predať hráčov, s ktorými už nepočítajú.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

lejsovka

4
2019-06-22 19:49:32

stale dookola každy ich chce ale nik nechce platit stale dokoola barcelona nevie predavat ani kupovat hračov niečo hrozne ale to už je jedno lebo z trenera a vedienia je mi do plaču tak to je všetko na pi*** ani nejaky neymar moju nasratost neda dokopy lebo viem že ten prestup bude fail lebo nič ine sa od našho vedenia čakat neda !!

Cizinkx

1
2019-06-22 19:53:27

Proč by ho někdo kupoval, když za rok je zadara? Vedení to neumí a když už tak extrémně pod cenou, že z toho není ani žádný zisk pomalu, a ještě budeme schopný mu část platu platit. Navíc jeho plat určitě nikdo nebude chtít dát , nebo se mu přiblížit + neustále zraněný. Další mínus.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.