FC Barcelona prišla o pravého beka Mateua Moreyho. Ten prestupuje z Barcelony B do Borussie Dortmund. Transfer oficiálne potvrdil nemecký klub na svojom konte na Twitteri.

Médiá o tomto prestupe písali už niekoľko týždňov a teraz je to oficiálne. 19-ročný pravý bek s nemeckým tímom podpíše zmluvu na 4 roky do roku 2024. Morey sa počas svojho pôsobenia v metropole Katalánska nikdy neprebil do prvého tímu FC Barcelona. Hrával len v mládežníckych celkoch Blaugranas. Očakáva sa, že Morey v Nemecku začne takisto v druhom tíme Borussie.

Morey na seba upútal pozornosť na vydarenom európskom šampionáte do 17 rokov v drese španielskeho národného tímu. Španieli celý turnaj vyhrali. Dortmundu na pravej strane obrany chýba v kádri hĺbka, no Morey si podľa všetkého na debut v prvom tíme Borussie musí ešte počkať. Prvé zápasy v novom tíme by však mohol odohrať počas predsezónnej prípravy.

zdroj: fearthewall.com
foto: facebook

Mascherano

5
2019-07-01 17:39:18

A za niekoľko rokov ho kúpime za 80 milionov...

Majkl10

15
2019-07-01 18:14:41

Fakt ať už vedení udělá cokoliv tak se to tady bude jen kritizovat.. tak to tam běž řídit ty ..

Kingmarek92

1
2019-07-01 19:30:39

A proc by to mel jit ridit , napsal svuj nazor , myslis ze je to chyba? Ja si myslim ze muze psat co chce a dokonce napsal pravdu a ty bez argumentu napises invektiv....nerozumim lidem kteri nesnasi kritiku a libujou si v povhlebovani jakekoliv blbosti kterou dotycny udela , tenhle extrem se mi zda horsi nez kritika . Asi te to takto uci , ja jsem priznivcrm vlezdoprdelismu nikdy nebyl.....kdybys aspon napsal vo je pozitivni na tom ze odvhazi mladoch do dortmundu tak by nebyl tvuj prispevek aspon zbytecny.

Radovan

1
2019-07-01 19:48:04

A aku pravdu napsal? :D :D

Mascherano

-1
2019-07-01 19:58:06

Že predáme hráča za pár miliónov a kúpime za 100m

Radovan

0
2019-07-01 21:39:56

To co si napisal neni zatial ziadne pravda ale len nejake tvoje dohady..tak to laskavo neprezentuj ako pravdu

Kingmarek92

2
2019-07-01 20:01:56

Ze poustime mlady kluky a pak je kupujeme zpet .......... za tezky prachy....je to to stejne jako vzit si za 10 mega na hostovani zbytecny lidi za zenitem a nedame mego mladymu talentu po kterym pase celej svet , pustime levyho beka z lamasie myslim do benfici a ted se dotazujeme za kolik je , odpoved za 80 , opravdu jsi to nepovhopil? Ja jo , vis o kom je rec ze , tak ted tady shanime leveho beka a bud prijde nekdo za tezky prachy nebo zadaco bude brat 15mega rocne.....myslim ze grimaldo je toho dukazem...ja to povhopil z toho prispevku celkem jasne.....

Majkl10

1
2019-07-01 20:14:44

Je to pozitivní... I v článku je uvedeno že se do prvního týmu neprobil.. každej si asi myslí že všichni hráči co jsou v la masii hned mají kvalitu na to hrát za Áčko.. to že z jedné generace vzešli hráči jako xavi iniesta messi puyol neznamená že to tak bude furt , proto když vedení vidí že hráč nemá na áčko Barcelony tak ho prodají do jinýho klubu kde na to třeba má a může se zlepšovat víc protože bude pravidelně nastupovat.. stačí si tu číst komentáře pod prispevkama jednou se nadává že valverde nedává šanci mladíkům, pak zase když je postaví tak že neodehráli podle očekávání a nakonec když se vedení rozhodne že na Barcelonu prostě nemají a prodají je tak se zase nadává proč se mladíci prodávají do jiných klubů a kupuji se za těžký prachy hotový hráči

Kingmarek92

0
2019-07-01 20:49:07

Tak si precti neco o lamasii a uvidis proc se prodavaji , v dnesni lamasii uz ani neni nikdo kdo je trenuje posuzuje a delaji si naschvaly reditele dohromady......tak to jen tak pro poradek , chce si zjistit co se tam vlastne deje , z lamasie nikdo hodne dlouho neprijde....spis z jinych klubu a my je zaplatime.....me se libi ze vsichni pisou jaka to byla nahoda ze se v lamasii urodili fotbalisti , kteri dobili svet a ze uz se to nebude opakovat , ale nikdo si neda otazku proc.......proste to schodi ze stolu ze to byla nahoda a vyjimka a nazdar , jenze lamasia vznikla prave kvuli tomuhle a barcu stoji 20mega rocne , a duvod proc uz tam xavi nebude? Protoze ti lide uz tam nejsou a je to vprdeli....talenti jsou po svete porad , jen je vychovava nekdo jiny a ostatni za ne plati , stejne jako my........chce to jen se zamyslet anad zjistit si co se deje.

Radovan

3
2019-07-01 21:39:10

Vymenujte mi hracov ktorych sme predali za supky a kupili naspat za desiatky milionov, som zvedavy

timss

-5
2019-07-01 17:58:10

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

cipi

5
2019-07-01 19:11:02

Ono predávame z rezervy odchovancov... A berieme tam z brazilie hráčov ktorý sice určite na základe niečoho zobrali.... Ale neviem radšej by som mal priemerného odchovanca ktorý sa neprebije do A ako iných premiernych hráčov ktorý sa tam tak ci tak nedostanú..
... Už jaka je to motivácia pre tých ešte mladších že ani v b nedostanú poriadne šancu a namiesto nich sú tam iný kkti

Kingmarek92

0
2019-07-01 21:54:11

radovan : budu citovat jen mistni clanky : Gerard Piqué, Cesc Fabregas, Jordi Alba, Aleix Vidal či Gerard Deulofeu, naposledy zminovany Grimaldo za ktereho chteji 80 mil..........jedina vyhoda je ze tehdy jeste nebyl trh tak zniceny a vsechno bylo o nulu mene :-)

Radovan

0
2019-07-01 22:19:22

takze poporiadku: Piquemu a albovi len PROSPELO ze boli prec prec a vypracovali sa na naozaj dobrych hracov (vrchol dosiahli az u nas) a tie sumy za ktore prisli naspat sa nam nasobne vratili vo forme sportovych uspechov..Cesc prisiel za tolko, za kolko sme ho aj nasledne predali a aj to na tu dobu nebola taka suma ako je teraz 80m, takze vtomto pripade tiez problem nevidim...vidal odohral ako dieta jeden rok v barcelone, takze ten je mimo tuto temu lebo vtedy jeho futbalove schopnosti boli do buducnosti UPLNE nepredvidatelne...a na deulofeuvovi sme prerobili prestupmi par drobnych milionov (5-6?) a ten hrac naozaj nema na to byt v barcelone...takze vidim ze ani teba nenapada nakup kde by sme pustili prec lacno hraca a kupili ho za 80m (alebo ekvivalentnu sumu na tu dobu) naspat..netreba tu robit zavery ze nejaky mlady (zrejme uplne priemerny) hrac co odide sa ku nam bude vracat ako velka hviezda za vela penazi, sanca je tak 5-10% ze to tak bude

Kingmarek92

-2
2019-07-01 22:47:23

trosku jsi to obratil , ja tvrdim ze kdyby byli u nas , nemuseli jsme je kupovat , nebo se mylim? myslis ze je lepsi davat prachy nez nedavat , ja myslim ze rozdil je videt na prvni pohled , uz werich rikal ze mit a nemit 50 korun je rozdil 100 , ty to tak nemas? radsi zaplatis kdyz nemusis? takpak jo , pak chapu tvoj pocty :-) a hlavne ja pisu ze prave je problem ze se z nich stanou hvezdy jinde :-) coz jsi mi vlastne potvrdil :-) dobrej pokec

Radovan

-1
2019-07-01 22:56:29

ale ty nemas ziadnu zaruku ze by sa u nas presadili a stali sa z nich hviezdy...v barcelone je povacsinou velka konkurencia a niekedy je naozaj najlepsia volba hraca predat a kupit naspat za viac penazi (alebo ho nekupit ak hra na hovno a byt spokojny ze sme sa ho co najskor zbavili)..ci je podla teba lepsie aby u nas sedel a nerozvinul sa tak ako by mohol, pripadne je proste priemerny a zbytocne mu davame plat....to ze teraz od nas nejaky morey odisiel je s najvacsou pravdepodobnostou dobra sprava, lebo sa usetri na jeho plate (zrejme by chcel vyssi ked mu teraz skoncila zmluva) a existuje mala sanca ze ho odkupime naspat ak sa presadi...niesom si vedomy toho, ze by nejak hviezdil v rezerve, takychto hracov proste treba pustat prec, nie tu na nich minat peniaze ak maju do buducna maly potencial

Kingmarek92

-1
2019-07-01 23:10:34

tady precenejde o tohohle hrace , on to myslel jako narazku na celkovou politiku klubu , kde u mladych konci treneri a prichazi nekompetentni lidi bez zkusenosti , o tom to je ..... nasi mladi jsou v dezolatnim stavu a to z se nskdo prosadi zalezi nejvic na trenerech , a to jak v lamasii tak acku i becku. pokud bychom nestaveli xaviho a nasazovali za nej hrace za 100 mega , prosadil by se jinde a my ho pak kupovali , ta cesta jeproste spatna o tom nema cenu diskutovat a pripad Grimalda je nejcerstvejsi zalezitost a odpoved znela 80 mega a cus hosi , pritom shanime LB a alba ma 30 , stale si myslis ze to delame spravne ? :-)

Kingmarek92

-1
2019-07-01 22:54:00

zkus tohle mozna par detailu prijde vhod :-)
CHOROBA LA MASIE: AKO (NE)FUNGUJE https://www.fcbarcelona.cz/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.