Bývalý kapitán brazílskeho národného družstva Marcos Evangelista de Moareas známy jednoducho pod menom Cafú, tento piatok vyhlásil, že najväčším prekvapením na celej tohtoročnej Copa América je pre neho mladík FC Barcelona. 

Cafú, ktorý sa zúčastnil ceremónie pred finálovým súbojom Copa América medzi Brazíliou a Peru, ktoré sa odohrá na Maracane, vyhlásil, že nemôže o žiadnom futbalistovi povedať, že by bol najväčšou hviezdou turnaja. Dôvodom mala byť skutočnosť, že do konca ostávajú ešte dve stretnutia, avšak bývalý legendárny futbalista vyzdvihol stredopoliara blaugranas Arthura. 

"Ak mám byť úprimný, naozaj najviac ma prekvapil Arthur. Spôsob, akým vstúpil do brazílskej reprezentácie, ako dokázal prijať zodpovednosť a forma jeho hry, to všetko je neuveriteľné," komentoval rodák zo Sao Paola.

Cafú pokračoval analýzou nadchádzajúceho finále. "Brazília má najlepší útok aj najlepšiu obranu, čo však automaticky nemusí znamenať, že vyhrá. Peru sa dostalo do svojho prvého finále a zaslúži si za to rešpekt. Nikto netuší, čo by sa mohlo stať," dodal.

Copa América vyvrcholí v nedeľu o dvadsiatej druhej hodine nášho času. Ešte pred tým ale dnes o dvadsiatej prvej hodine uvidíme súboj o tretie miesto medzi Argentínou a Čile.

Zdroj: md
Foto: md

Cafu

11
2019-07-06 11:35:07

Každý to vidí, že ten chlapec na to má ,len nosaty nie. U nás bude bojovať o jeden voľný flek v zálohe s Vidalom a De Jongom ,lebo dvaja slimáci s bohatým skúsenosťami majú miesto v základe isté a môže byť aj najlepší na ihrisku aj tak bude prvý vystriedaní,lebo Tých dvoch sa bojí aj vystriedať tak ako aj Suareza.

michal11

3
2019-07-06 12:23:20

Aj tak je to čím ďalej tým horšie. Pochybujem že sa dlho udrží. Ak neprídu aspoň nejaké zmeny tak dostaneme cez ústa a to poriadne. Záloha Raki, Busi už nefunguje a nebude to lepšie, majú jednoducho svoj vek. Ako som dávno písal Rakitič nieje prototyp pre Barcelonu ale skôr pre Juventus alebo Chelsea napr. Pamätám sa na časy keď Chelsea bola silná a tam by sa Rakitič hodil. Hold teraz nemáme ani trénera ani hráčov aby sme hrali svoju hru. Presnejšie ty čo sú na to prispôsobený sedia na lavičke. Arthur a De Jong sú presne ty akých potrebujeme na to aby sme začali hrať nami obľúbenú hru. Suarez sa tiež nehodí do pôvodnej Barcelony, Pep kúpil Ibrahimoviča a už tá hra vyzerala inak napriek tomu aký kvalitný bol. Všetko súp to len drobné časti ale spolu vytvárajú obraz našej hry.

timse

-1
2019-07-06 12:04:14

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.