Plánujete zájsť v Barcelone na futbal? Nielenže sa nachádza v katalánskej metropole najväčší štadión v celej Európe, no je i strediskom jedného z najlepších a najúspešnejších tímov na celom svete. Či už ste oddaným fanúšikom futbalu, alebo si jednoducho chcete užiť trochu zábavy pri športe, nasledujúce tipy vám určite poslúžia. 

V Barcelone je viac ako len jeden klub

I napriek tomu, že známejším z barcelonských družstiev je FC Barcelona, nezabúdajme ani na RCD Espanyol. Keď sa rozhodnete navštíviť Katalánsko v čase, keď nečaká žiadne stretnutie na azulgranas, môžete sa namiesto Camp Nou rozhodnúť pre súboj konkurenčných pericos. Je dôležité mať na pamäti, že oba tieto celky hrávajú svoje duely v najvyššej španielskej ligovej súťaži.

Prezývkou FC Barcelona je Barca

Mnohí môžu byť zmätení z toho, že prezývkou Barcelony ako mesta je Barna, no keď hovoríme o futbalovom klube, je to Barca. Aj práve preto budete častokrát počuť na štadióne Visca el Barca, nech žije Barca. 

Buďte flexibilní

Kúpte si svoje lístky vpred, ale majte na pamäti, že La Liga môže ešte štrnásť dní pred výkopom čas začiatku zápasu zmeniť. Uistite sa tak, že naozaj viete, v ktorý deň a hodinu sa začína váš duel. 

Vyberte si svoj zápas rozumne

Klikni SEM a prečítaj si ďalšie tipy!

Mascherano

3
2019-07-09 13:09:34

Ďakujem za rady určite využijem

Milan87

2
2019-07-09 18:05:27

Som si docital clanok na katalunya a prekvapilo ma to pivo ja dom tam na stadione dal 2 piva priamo z bufetu

detss

-1
2019-07-09 20:12:27

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.