Viceprezident Interu Milána a bývalý reprezentant argentínskeho národného družstva Javier Zanetti bol hosťom populárneho športového programu Estudio Fútbol. Okrem iného prehovoril aj o tvrdých vyjadreniach Lionela Messiho na adresu Comnebol, ktorý kritizoval počiny rozhodcov v nedávnych stretnutiach Copa América. 

Javier Zanetti bránil kapitána Argentíny a prvého tímu FC Barcelona Lionela Messiho, ktorý sa prezentoval tvrdými slovami po tom, čo jeho národný tím podľahol v semifinále Copa América výberu Brazílie i po súboji o tretie miesto s Čile. "Messiho poznám veľmi dobre a som si dobre vedomý toho, čo pre neho reprezentácia znamená. Niektoré zo svojich vyjadrení povedal v závale emócií. Je to typ človeka, ktorý sa nemôže na nič hrať, nemôže strácať svoju osobnosť, naopak, musí robiť výlučne to, čo cíti. Najviac sa mi, každopádne, na tom celom páčilo to, že vyzval k podpore mladých chlapcov, pretože v nich vidí budúcnosť. Pokiaľ to povie niekto ako on, reálne to naznačuje, že pred sebou môžeme mať naozaj veľmi pekné časy," prezradil súčasný športový riaditeľ Interu Miláno.

Bývalý argentínsky futbalista tiež nástojil na autority zo svojej rodnej krajiny, aby vyjadrili Leovi podporu. "Po tom všetkom, čo povedal, by sme hádam mali očakávať, že niektorý z popredných členov nášho zväzu predstúpi pred novinárov a vyjadrí postoj Argentínskej futbalovej federácie k celej záležitosti," pokračoval. 

Zanetti tiež prispel svojím názorom k zaradeniu systému VAR v rámci tohtoročnej edície Copa América. "Ako všetky nové veci si implementácia VAR žiada istý čas, je logické, že vzniknú problémy a chyby. Zarazilo ma však, že na Copa América sa videosystém nepoužíval správnym spôsobom. Dnes máme všetky nástroje na to, aby sme opravovali chyby, ktoré vznikajú, no nevyužili sme ich," dodal.

Rodák z Buenos Aires, ktorý čoskoro oslávi svoje štyridsiate šieste narodeniny, je legendou Interu Miláno. V drese jedného z najúspešnejších klubov talianskej histórie odohral viac ako osemstopäťdesiat duelov, získal s ním päť ligových titulov a dnes pôsobí v jeho vedení ako popredný funkcionár.

Zdroj: sport
Foto: sport

Oleguer23Legend

22
2019-07-11 21:40:17

Messi má už po krk zmanipulovaného a ovplyvneného futbalu, po lige majstrou a cope sa mu ani nečudujem, že už nevydržal a prehovoril o tom čo si nikto nechce priznať...

BayernMunchen

-19
2019-07-11 22:17:51

Ligu majstrov si mal Messi riesit vo vlastnej kuchyni a ziadat okamzite vyhodenie pinokia. Tym ze sa ho zastal u mna Messi velmi klesol

pepo46

9
2019-07-12 07:35:31

Ja sa obávam, že keď si Leo prečíta komentár od tak veľkého odborníka ako je BM, zanevrie na vrcholový futbal a prestúpi do druhej slovenskej ligy. Alebo začne hrať gorodky... :-)

xdiko

2
2019-07-12 18:40:24

Messi ako kapitan musi pracovat na sudrznosti tymu, co obnasa aj to, ze obcas musi prekusnut horku pilulku a zastat sa toho sasa, bez toho by bolo v tyme iba napatie, ktore by pri tomto vedeni iba stupalo

2sjr

17
2019-07-11 22:02:02

Presne rovnako má zaráža že ho nik nepodporil. On to povedal síce trefné no aj v návale hnevu ale vedenie Argentíny už mohlo sformulovať to isté vyhlásenie len v diplomatickej šek forme. Zase to nechali celé nájom. Ak sa prehrá môže zato Messi , to je ich pravidlo a vôbec si neuvedomili že sa zastal Argentíny a to aj napriek možnému trestu ktorý príde ak sa ho nik nezastane.

viteoo

-17
2019-07-11 23:20:39

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

xdiko

2
2019-07-12 18:37:44

Velka skoda, ze sa tak malo poukazuje na pomery, ktore vladnu vo futbale a jednotlivych federaciach. A najsmutnejsie je, ze ani take osobnosti, ako Messi, Zanetti, Pele, ci iny to nikdy nezmenia, nech by urobili cokolvek. Moc penazi neporazia a futbal sa uz davno nehra pre divaka

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.