Prinášame Vám komentár šéfredaktora katalánskeho denníka SPORT Ernesta Folcha.  

Antoine Griezmann dobre vedel, ako mimoriadne dôležitý bol deň jeho prezentácie, a zvládol ho na jednotku. Jeho tlačová konferencia priniesla dva okamihy, ktoré sa mohli obrátiť proti nemu, no namiesto ho, aby si vytvoril problém, si s nimi poradil fantasticky, a navyše s úsmevom. Ten prvý sa týkal jeho známeho odmietnutia z dokumentu La Decisión, ktorým obrovským spôsobom sklamal mnohých barcelonských priaznivcov, čo mu, ako si pamätáme, spočítali aj počas návštevy na Camp Nou. 

Griezmann odpovedal na danú otázku slovami, že ak sa bude musieť ospravedlniť, urobí tak na trávniku, pričom zopakoval staré známe futbalové pravidlo: najlepší spôsob, ako nechať zabudnúť na ktorýkoľvek problém, je vynahradiť to tribúnam na ihrisku. Druhá záležitosť, o ktorej hovoríme, sú jeho údajné naštrbené vzťahy s jeho novými spoluhráčmi, ktorých malo rozhorčiť jeho správanie taktiež.

Na túto záležitosť sa Griezmanna opýtal novinár Iván San Antonio, ktorému Francúz odpovedal, že je síce možné, že jeho spoluhráči sú nahnevaní, ale porozpráva sa s nimi a všetko sa vyrieši. Summa summarum, Anotine sa nesnažil zatajiť, že problém existuje (čo by bolo alibistické), no ukázal, že je pripravený presvedčiť svojich spoluhráčov svojimi výkonmi. 

Dobre sa počúvali aj jeho komplimenty na adresu Messiho, o ktorom povedal, že je legendou futbalu a nastupovať po jeho boku je jeho snom. Je to ďalším dôkazom snahy zmierniť existujúce napätie, čomu dopomáhajú aj niektorí samotní hráči blaugranas. Francúzski futbalisti družstva a zopár ďalších ako Rakitić už preukázali, že Griezmannovi podajú pomocnú ruku. Čo sa týka ostatných, zatiaľ sa k téme nevyjadrili, mlčia dokonca aj na sociálnych sieťach, hoci sú aktívni v rozoberaní iných záležitostí. Ako však povedal samotný futbalista, neexistuje nič, čo by sa vo futbale nedokázalo vyriešiť na trávniku. Niet žiadnych pochýb o tom, že včera urobil prvý krok za tým, aby si získal celú šatňu, nie iba Francúzov.

Zdroj: sport
Foto: sport

marke7

15
2019-07-15 15:00:56

No, trochu si to u mě žehlí, že to netají a je si vědom, že se zachoval, jak dement.

pavelsulek1

0
2019-07-15 18:34:47

Nemohl by mě někdo zasvětit, prosím, o co přesně ohledně toto La Decision jde?

Nick

2
2019-07-15 21:33:50

Pred rokom sa mal Grizz rozhodnut ze ci zostane v Atleticu abo pojde k nam. A ked sa rozhodol tak to dal svetu vediet dokumentom, ktory natocila spolocnost ktoru ciastocne vlastni Pique

gliserop

0
2019-07-15 22:38:13

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.