Arsenal FC je i naďalej pripravený získať do svojich radov barcelonského krídelníka Malcoma. Ponuka, o ktorej píše britský denník Express, však nie je príliš kompatibilná s plánmi blaugranas

Denník Express vo svojom aktuálnom vydaní píše o tom, že predstavitelia londýnskeho Arsenalu odprezentovali vedeniu katalánskeho veľkoklubu svoju ponuku za Malcoma. Kanonieri navrhujú hosťovanie s následnou možnosťou hráčovho trvalého odkúpenia, no FC Barcelona chce transfer okamžite, keďže potrebuje financie do svojej pokladnice. 

Uvedený zdroj informuje o tom, že Barca za dvadsaťdvaročného futbalistu požaduje päťdesiat miliónov libier, čo je v prepočte asi päťdesiatpäť miliónov eur. Direktíva tak chce vykompenzovať čiastku štyridsaťjeden miliónov eur, ktorú do neho investovala kúpou z Girondins. 

O Brazílčanovej budúcnosti pritom informuje aj iné médium, menovite denník The Sun. Toto periodikum píše o tom, že celá operácia je ďaleko od uskutočnenia, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Jedným z hlavných problémov má byť skutočnosť, že manažér Unai Emery má k dispozícii na prestupy iba štyridsaťpäť miliónov eur, a tak pravdepodobne bude so svojím budgetom zaobchádzať šetrnejšie. Ďalšou komplikáciou sú Malcomove platové požiadavky, keďže krídelník chce zarábať aspoň dvesto tisíc libier za týždeňThe Gunners sa neprebojovali do najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Ligy majstrov, a tak ich zisky budú v nadchádzajúcom roku do značnej miery obmedzené. 

V Londýne pritom dobre vedia, že záujem o Malcoma majú aj v inom klube z anglickej Premier League, a to v liverpoolskom Evertone. Ba čo viac, karamelky sú údajne pripravené navrhnúť Barce aj okamžitý trvalý prestup, no nesúhlasia so sumou päťdesiatpäť miliónov eur, ponúkajúc pribilžne tridsaťpäť miliónov eur. Ďalším záujemcom je francúzsky Saint Étienne, no aj vedenie tohto celku ponúka, podobne ako Arsenal, iba hosťovanie. 

Futbalista sa medzitým zaradil do tréningového procesu u svojho aktuálneho zamestnávateľa. Podobne ako jeho spoluhráči absolvoval v nedeľu lekársku prehliadku, ktorou úspešne prešiel, aby na neho v pondelok čakal prvý tréning tohto leta. Očakáva sa však, že už dlho súčasťou azulgranas nebude. 

Zdroj: sport
Foto: sport

BayernMunchen

25
2019-07-16 14:29:55

Zase nas krasne osklbu :) Mozme sa podakovat sasovi ze ho pekne vysusil na lavicke. Nikto neda 50 mega za hraca ktory rok nehral

T0mIO

-13
2019-07-16 15:08:38

toho by som nechal na lavičke so suarezom. myslim si že minuty by mal ak by odišiel coutinho a dembele

bulldozer

0
2019-07-16 19:39:25

tam by zahral Griez a Malcom by sedel

kluc

7
2019-07-16 15:48:20

Hostovacka na rok do veľkoklubu nejakého za menší poplatok

Martin77

4
2019-07-16 15:50:08

Já bych ho poslal na hostovačku a až by konečně příští rok Valverde vysmahnul...navíc očekávám, že by mohl odejít už i Suaréz (ten by klidně mohl odejít už toto léto), tak se Malcom vrátí a i kdyby nebyl v základu, tak jako čtvrtý útočník by byl vynikající. Sezóna je dlouhá..předlouhá a určitě by si zahrál víc než dost.

sylarko

4
2019-07-16 15:50:16

na rok hostovacka a buduci rok ak uz tu nebude valverde, tak naspet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.