Po tom, čo už získali Neta Muraru ako náhradu za Jaspera Cillessena aj Antoina Griezmanna, obrovskú posilu do ofenzívy, sa predstavitelia FC Barcelona temer výlučne začali koncentrovať na kúpu ľavého krajného obrancu. V klube panuje pokoj, keďže blaugranas majú čas do šestnásteho augusta, keď vstúpia do ligovej sezóny, no radi by celú záležitosť vyriešili čo najskôr. 

FC Barcelona zvažuje na prestupovom trhu hneď niekoľko variantov. Jedným z nich je Junior Firpo, hviezdny internacionál v kategórii do dvadsaťjeden rokov hrajúci za Betis, no pre azulgranas absolútnu prioritu nepredstavuje. Hráčov zamestnávateľ, každopádne, na Kataláncov tlačí, pretože verdiblancos chcú za každú cenu vedieť, na čom sú. Ba čo viac, denník Mundo Deportivo vo svojom aktuálnom vydaní píše o tom, že predstavitelia andalúzskeho celku včera telefonicky kontaktovali barcelonské vedenie, aby sa na celú situáciu opýtali. Na Camp Nou pritom panuje istá ambivalencia, mnohí sú presvedčení o tom, že dvadsaťdvaročný futbalista z Dominikánskej republiky má nesmierne kvality, no na druhej strane je tu aj skupina tých, ktorí mu vyčítajú jeho nevýrazné výkony proti "silným" tímom a fakt, že málo behá. 

Na Estadio Benito Villamarín potrebujú súrne finančné prostriedky, aby mohli uzavrieť niekoľko prestupových operácií na čele s útočníkom z Espanyolu Borjom Iglesiom, ktorého výkupná klauzula má hodnotu dvadsaťosem miliónov. Betis je tak ochotný predať Juniora už za dvadsaťpäť miliónov, hoci jeho výkupná klauzula je o polovicu vyššia. Klub zo Seville medzičasom získal do svojich radov aj Alfonsa Pedrazu, ktorý prichádza na hosťovanie z Villarrealu. 

Andalúzania si už za Juniora dokonca začali hľadať náhradu. Uskutočniť by sa dokonca mohla zaujímavá výmena s Barcelonou, tento tím by totiž mohol recipročne posilniť Juan Miranda či Marc Cucurella. Prvý menovaný sa v súčasnosti nachádza na Majstrovstvách Európy hráčov do devätnásť rokov v Arménsku, kde sa mu do týchto okamihov mimoriadnym spôsobom darí. Aj napriek tomu, že s ním Ernesto Valverde nepočíta, azulgranas o neho prísť nechcú, pretože veria, že môže predstavovať prísľub do budúcnosti. Čo sa týka Cucurellu, všetko sa zdá byť otvorené. 

Zdroj: md
Foto: md

ulukitkan

7
2019-07-17 22:45:10

No neviem, na EURO U21 behal vela, skor pozicne trochu horsie branil...

Ivan87

10
2019-07-17 23:26:09

Som na neho zvedavý. Vraj najlepšia voľba som čítal

BayernMunchen

6
2019-07-17 23:26:14

Tak ako ten Slovan? Zabezpecil si postup ako sa tu pisalo v clanku? :D :D Opat sa ukazalo aku p... vypovednu hodnotu maju,clanky tipsportu

Marco01

11
2019-07-17 23:52:20

co trepes ? :D Slovan vypadol naschval, lebo chcu ist vyhrat Europsku ligu :D

Fishinko

6
2019-07-18 06:12:13

chcel by som vediet, kde je teraz ten odbornik peterkrizan co tvrdil, ze slovan sa s tymto teamom dostane do zakladnej skupiny..

PETERKRIZAN

3
2019-07-18 07:00:14

futbalovu kvalitu maju,ale ze budu hrať takto bez srdca a bojovnosti lm ,to som teda nepocital,mali by ich všetkych predať,čistí darmožrači,mam pocit že hrali akoby to boli prípravne zapasy,doma nepremenia 100 šanci,škoda hovoriť,myslimže si rovno vyhnali divakov zo štadiona,zas jedna predražena prazdna opacha ako v trnave

frkmrk

1
2019-07-18 08:21:32

Neviem, o akom Slovane je rec, ved koncovka priezviska same ič-to mi pripadalo ako obcas v nasom klube-ič,nehram nica kolkoze tam hralo chlapcov zo SK? A ta lajdackost pri penaltach.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.