Marco Reus bol vyhľadávaný svetovými veľkoklubmi vždy, no jeho zranenia, konzvektne nedostatočná kontinuita a v prvom rade láska ku Borussi Dortmund rezultovali v to, že vo vestfálskom družstve odštartuje už svoju ôsmu sezónu.

Nemecká verzia portálu Goal.com priniesla slová Marca Reusa, ktorý priznal, že sa o neho v minulosti zaujímala FC Barcelona. "Písalo sa leto 2015, keď sa môj šéf Dirk Hebek stretol v hoteli na letisku v Düsseldorfe so zástupcom vedenia Barcelony Raúlom Sanllehím. Šesť mesiacov nato sa členovia ich klubu vrátili a nechali mi správu o tom, že by ma chceli do svojho tímu opäť," komentoval. Katalánci sa teda usilovali hneď viac ráz. 

Barca, každopádne, nebola jediná. V rovnakom rozhovore nemecký stredopoliar priznal, že Hebek rokoval i s Richardom Lawom z Arsenalu, Ivanom Gazidisom z Milána, Oliviertom Letangom z Paríža a zástupcami oboch manchesterských veľkoklubov, City aj United. 

"Áno, samozrejme, že som nad týmito ponukami z rôznych veľkoklubov rozmýšľal. Ak by som to popieral, klamal by som, ale nakoniec som sa vždy rozhodol zostať vo svojom klube a neľutujem to," povedal Reus. 

"Chcem sa stať v tomto klube nemeckým šampiónom. Viem, že mám pred sebou ešte možno tri, štyri dobré roky, a tak sa budem každú sezónu snažiť naplno," dodal.

Zdroj: sport
Foto: sport

Vladinko

top komentár
50
2019-07-18 17:59:06

Obdivuhodné, ako sa po kazdom zranení dostane velmi rýchlo do top top formy, neskutočný hráč..

footballister

17
2019-07-18 19:58:44

Už teraz je legenda klubu.

cukr86

1
2019-07-18 21:21:26

Však o tom se mluvilo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.