O vzťahu Diega Simeoneho a Lionela Messiho sa toho povedalo veľa. Mnohí tvrdili, že majú rozbroje, iní zase vždy hovorili o vzájomnom rešpekte a úcte. Tréner Atlética Madrid akýkoľvek negatívny postoj voči kapitánovi FC Barcelona poprel i v nedávnom piatkovom vyjadrení, pričom dodal, že si dobre rozumie aj s argentínskym reprezentačným trénerom Lionelom Scalonim. 

V súvislosti s ikonickým kormidelníkom Atlética Madrid Diegom Simeonem sa dlho špekulovalo o tom, že by mohol zasadnúť na trénerskú stoličku argentínskeho národného výberu. "Nikdy som podobnú ponuku nedostal," komentoval Cholo v rozhovore v rámci programu No Todo Pasa pre TyC Sports.

Je pritom zaujímavé, že od vypadnutia z Majstrovstiev sveta v Rusku bol podľa argentínskych novinárov kandidátom číslo jeden na post nástupcu Jorgeho Sampaoliho práve Simeone. On sám však podobnú možnosť ani len nezvažuje. "Som v klube, kde sa cítim výborne. Čo sa týka emočnej stránky, páčilo by sa mi pracovať v reprezentácii, ale do úvahy musíme zobrať oveľa viac vecí. Dnes som v pozícii, keď chcem prepisovať históriu v Atléticu Madrid," pokračoval.

"Ten správny okamih na trénovanie Argentíny ešte len príde. Podobná predstava ma nadchýna, ale dnes sa vidím ako manažér, ktorý pracuje deň čo deň. Jednoducho je v týchto okamihoch realita úplne iná."

"Messi viedol tím na Copa América. Nebudem sa vyjadrovať k jeho prehláseniam, každý je slobodný, ale som presvedčený o tom, že v tomto prípade konal ako líder. Všetci máme svoje chvíľky a Messi v tomto prípade ukázal svoju osobnosť spôsobom ako nikdy predtým. Je to najlepší hráč na svete, ako by sa mi nemohlo páčiť koučovať ho?!" prezradil na adresu kapitána albicelestes, ktorý sa neváhal postaviť za ekipu po vypadnutí s Brazíliou. 

Simeone sa v súčasnosti nachádza so svojím tímom Los Colchoneros na turné po Spojených štátoch amerických, kde bude súčasťou International Champions Cupu. Ide o prípravu na nadchádzajúci ročník, ktorý odštartuje v polovici augusta. 

Zdroj: sport
Foto: sport

PETOHOLO93

15
2019-07-20 23:18:25

Cholo ma svätú pravdu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.