Nasledujúci článok nie je priamo spojený s FC Barcelona, avšak je príbehom Marka Hughesa, ktorý v jej drese počas troch rokov pôsobil. Je zaujímavý natoľko, že sme sa Vám ho rozhodli priniesť i tak. Príjemné čítanie, priatelia!

V ostatnom čase sa čoraz viac hovorí o tom, že futbalisti na najvyššej úrovni cítia neraz istý pocit vyhorenia, a to najmä ku koncu ročníka. Niektorí sú mylne presvedčení o tom, že život profesionála pozostáva jednoducho z niekoľkých nenáročných tŕeningov a následného jedného zápasu do týždňa. Potom tu je však aj taký Mark Hughes, ktorý odohral dva súboje za jeden deň a nerobil okolo toho prakticky žiadny rozruch. 

Išlo o počin neuveriteľného profesionalizmu? Nie, jednoducho to bol človek, ktorý si užíval futbal. Pozrime sa na príbeh toho, ako Hughes zvládol v dvoch úplne rozdielnych prostrediach odohrať dva zápasy s rozostupom niekoľkých minút. 

Po tom, čo sme boli svedkami príšernej Heysel tragédie, sa Hughes pridal k vlne mnohých futbalistov, ktorí opúšťali Anglicko a svoje šťastie skúšali inde. V lete 1986 vtedajší barcelonský manažér Terry Venables uskutočnil neuveriteľný transfer, získajúc Garyho Linekera z Evertonu a Hughesa z United za dva milióny libier. Sníval o tom, že jedného dňa bude mať v útoku hviezdne britské duo, ktoré bude vyhrávať jednu trofej za druhou, no, nanešťastie, to sa nikdy nestalo realitou. 

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Emma22

0
2019-08-19 18:53:39

Ahoj, zaujímaš sa o skutočné sexuálne stretnutia vo svojom meste? Skúste túto stránku - https://skr.sk/...

Moje meno je Emma22, čakám na vás, plus sú tu moje intímne fotografie :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.