Letná predsezónna príprava FC Barcelona pokračovala dnes o jedenástej hodine nášho času druhým stretnutím Rakuten Cupu proti spriatelenému celku Vissel Kobe. Katalánci po dvoch presných zásahoch Carlesa Péreza zvíťazili pomerom 0-2, s čím bol, samozrejme, spokojný i tréner Ernesto Valverde. Extremadurský manažér hovoril na pozápasovej tlačovej konferencii hneď o niekoľkých témach. 

Japonské turné

"Som šťastný, pretože všetko vyšlo podľa plánov."

De Jong

"Dnes som ho v porovnaní s prvým zápasom postavil na trochu inú pozíciu. Hral trochu viac na kraji, zatiaľ čo Sergi Roberto bol viac v strede zálohy. Teraz je tá správna príležitosť na to, aby sme skúšali rôzne alternatívy a ako vidíte, on dokáže hrať hneď na dvoch postoch. Výborne vyváža loptu, máme šťastie, že je v našom tíme. Skutočnosť, že ho môžem využívať na rôznych pozíciách, je dôležitá."

Dembélé

"Bol veľmi aktívny. Jeho prístup je príkladný, čo sa zatiaľ musí prejaviť aj na trávniku v podobe gólov a práce v útočnej činnosti, ale jeho prístup je skvelý."

Riqui Puig a Carles Pérez

"Je pozitívne, že takíto hráči sa dokážu presadzovať a strieľať góly, pretože sa z nich pre mňa stávajú dobré alternatívy. Teší ma to. Keď sa začne liga a duely, v ktorých o niečo pôjde, uvidíme, s kým budeme v každom prípade môcť počítať naozaj."

Pozitíva

"Som spokojný, pretože sme všetko zvládli podľa plánov. Jediná vec, ktorú by som spomenul, je situácia okolo Piquého, pri ktorom si musíme počkať na to, ako sa to s ním vyvinie, do nasledujúceho týždňa. V oboch dueloch sme boli nebezpečnejší po zmene strán. Nemali sme k dispozícii veľa útočníkov, no je veľmi dobré, že Carles Pérez skóroval hneď dvakrát, pretože mu to môže pomôcť v jeho sebadôvere. Je dôležité, aby sa mladíci posúvali vpred."

Vissel Kobe

"Ide o družstvo, ktoré sa snaží dostávať do šancí postupnou hrou, ich brankár má skvelú kopaciu techniku. Je to tím na vzostupe, ktorý sa prezentuje náročným štýlom hry, pri ktorom sa vám môže vypomstiť každá malá chybička, ale je to ich spôsob. Pozdávali sa mi, Vermaelenov príchod im padne vhod."

Zdroj: sport
Foto: sport

ARTURMELO

0
2019-07-27 15:39:22

Ked to povie trener že Dembo je dobry tak je asi dobry a jeho pristuo je prikladny .. v dnesnom zapase bol aktivny celkom dost tak vase blbe komentare si mozete strcit je to dobry hrac a pre Barcu bude tento rok klučovy

Slavomir

27
2019-07-27 16:44:49

Mas pravdu,po Messim je to nas JEDINY hrac ktory si dovoli zobrat loptu a ist s nou priamo na branu a to ze strati loptu niekedy,tak je to normalne.Aj Messi dokaze mat za zapas vela strat lopt...dnes bol Dembele velmi dobry a bude nas dolezity hrac v sezone,este mu treba dospiet a vyzriet a bude STAR,no ma potencial ako malokto.Dnes boli aj ini hraci dobri...aj ked Kobe nebolo podla mna meritko pre nas tym.

Slavomir

8
2019-07-27 16:45:35

tim

Messinho

15
2019-07-27 15:43:26

Dembélého prístup je príkladný - Jsem sám kdo Dembelému nevěří, že se změní? Navíc bych si vsadil, že se zase několikrát za sezonu zraní.

singo1

10
2019-07-27 17:00:28

Som zvedavý koľko odohrá puig a jong pri tebe

Cizinkx

14
2019-07-27 17:37:53

Neskutečné co se tady o Dembelém člověk přečte. Nenaplnil potencial, jebe to uplně, hraje napiču, každy hráč z becka je lepší apd hovna. Hráč co nám x zápasu vytrhl trn z paty, i za minulou sezonou dal 15 branek a na dalších 10 nahral i když byl x měsíců zranění. Před zraněním chytl formu a hral parádně to se tady velebil., když to byl v sezoně jediný hráč po Messim co to aspon potahal a nebál se, to se znova velebil, A nasledně ted? A nejlepší je to v porovnání s Coutinhem. Hráč co fakuje gesty vlastní fanoušky, co na to celý rok absolutně sral, co robil chyby za chybou, nevracel se, měl v piči. Dal připosraných 6 branek z toho dva z penalty na ubochých 2 nahrál ikdyž hrál prakticky celou sezonu. Tak se tady braní, ale ne on jenom nehraje na své pozici, kdyby kdyby kdyby hral v záloze byl by to god. Neskutečný. Nevděční fanoušci někteří co si nevidí do úst.

Milci

-3
2019-07-27 18:41:44

Arturmelo tie tvoje slova o dembelem si dam do pamäti ..dufam ze aj ty ...že dembele klučovy???..ten chalan nema nato dat 20golov...150m...to.je smiesne ake vykony podava

ARTURMELO

1
2019-07-27 21:38:29

Never .. ale tuto sezonu to pride len musi hrat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.